Hvordan man kan knytte solpaneler

August 14

Hvis du har valgt at installere en solar power system i dit eget hjem, du står over for et øjeblikkeligt valg---om at have en professionel installere systemet, eller om at gøre det selv. Hvis du går med den sidstnævnte fremgangsmåde, vil du blive konfronteret med opgaven at ledninger solpaneler sammen. Mens hver solar modul kommer med sit eget sæt af diagrammer og instruktioner. Der er nogle generelle regler, der kan følges.

Instruktioner

12 volts ledningsnet

•Installer solpaneler i din valgte placering. Sikre solpaneler er installeret med den positive terminal støder op til den negative terminal af det næste panel. Mest sol array konfigurationer indebærer dette blot installere solpaneler, sådan at terminalerne er på bunden af panelet i tilstødende paneler.

•Ledning de negative terminaler sammen med en enkelt ledning der fortsætter med at køre mod de andre komponenter i home power system. Wire de positive terminaler sammen med en lignende tråd, der fortsætter videre til de andre komponenter af solenergi system. Afhængigt af model af solpanel, kan dette indebære blot forbinde paneler med propper i enderne af ledningerne, indpakning ledning rundt en udsat terminal, tilslutning af ledninger ved hjælp af en samledåse eller lodning wire på den tilstødende panel terminal. Tjek den solpanel manual for specifikke instruktioner.

•Tilslut ledninger til det næste trin i solsystemet. Dette vil sandsynligvis være en DC/AC inverter eller en Laderegulator, afhængigt af om systemet udnytter batterier eller ej. Hvordan fører er forbundet til denne komponent vil afhænge af stikkene på Laderegulator eller inverter.

24-volt System

•Installer moduler ved siden af hinanden med oppositely opkrævet terminaler støder op til hinanden. I denne opsætning af ledninger grupperes hvert sæt af solcellemoduler i par med parret wired sammen og derefter kablet til den større system. Hvis systemet indeholder kun to moduler, ledninger vejledningen er den samme, men systemet skal indeholde et lige antal moduler.

•Ledning hvert par af moduler til negative wire på tilstødende modulet i parret positive terminaler. Tilslut alle resterende positiv terminaler til hinanden med en lang leveringstid, der har ekstra ledning til at køre til den næste solenergi komponent. Tilslut alle resterende negative terminaler til hinanden på samme måde. Den specifikke metode til at forbinde terminalerne, der sammen vil afhænge af solar panel modul. Det kan indebære plugging i spidsen i terminalen, lodning fører til terminalen, indpakning i spidsen til næste terminal eller ved hjælp af en samledåse. Se instruktionsbogen for specifikke instruktioner.

•Brug fører fra de tilsluttede terminaler, vedhæfte sol-array til det næste element i solenergi system. Hvis systemet har batterier, er dette sandsynligvis en Laderegulator; Hvis ikke, er dette sandsynligvis en DC/AC inverter.

Tips & advarsler

  • De materialer, der er behov for at forbinde solpaneler vil afhænge af solpanel. Konsultere instruktionsbogen, før du begynder installationen.
  • Hvis arbejder i solrigt betingelser, kan arrays generere elektricitet, mens du arbejder på dem. I dette tilfælde er det bedst at dække array med en uigennemsigtig dækning.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com