Hvordan man kan købe stof til puder

November 1

Købe stof til puder er forholdsvis enkel, men er en temmelig hands-on proces. Du vil ofte have større tilfredshed med puder, når stoffet blev købt i person og ikke via en online butik (medmindre du køber den nøjagtige stof du vælger i butikken) fordi du får mulighed for at se og føle stof, før de køber og bruger det.

Instruktioner

•Indstil hvad størrelse og forme dine puder vil være og Tilføj 2 inches til hver søm. For eksempel, hvis du ønsker en 12-tommer kvadrat pude skal du to 14-tommer firkanter af stof at gøre puden.

•Calculate hvor mange værfter stof skal du ifølge de størrelser, du fastlagde i trin 1, holde sig for øje, at de fleste stof sælges på bolte, der enten 45 tommer eller 60 inches lang. Så hvis du ønsker at gøre to 12-tommer kvadrat puder, behøver du kun 1 yard af stof fordi 14-tommer firkanter liggende side om side foranstaltning 28 inches. Stoffet er foldet og så du kan klippe to firkanter på én gang, i stedet for fire separate firkanter side om side.

•Vælg en bomuld, polyester/bomuld blanding, fleece eller polstring struktur i den ønskede farve eller et mønster. Undgå jersey eller Strik tekstiler eller andet stof, der vil strække sig, da dette vil fordreje form af dine puder. Hvis du er en begyndelse eller uerfarne kloak, er det også bedst at undgå blanke eller satin stof, som de kan være vanskeligere at arbejde med.

•Før købe dit stof, overveje nøje tykkelsen af dit stof, og om din maskine er egnet til at arbejde med det, da mange møbelstoffer kræve tykkere nåle og fleece er ofte syet bedre på sergers. Hvis ikke, prøve at finde et andet stof, der vil være mere kompatible med dit udstyr.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com