Hvordan man kan kombinere laminatgulve & flise

August 14

På grund af vandafvisende egenskaber og belagt overflader af laminatgulve og klinker er begge materialer populære gulv muligheder for værelser hvor udslip er fælles, såsom køkkener og badeværelser. Hvis du ønsker at kombinere laminat gulv og fliser på et køkken eller badeværelse gulv, skal du planlægge dit layout, så begge typer gulvbelægning kan blive installeret korrekt, med sømmene hvor de to gulvbelægning typer mødes skjult.

Instruktioner

•Opret dine layout for laminatgulve og flise. For at bestemme, hvordan du ønsker at kombinere de to flader, lå laminat og fliser ud på gulvet i de ønskede steder, derefter omarrangere dem, indtil du har oprettet det ønskede design.

•Forbered overflade for installationen af den laminatgulve og flisen. Kontroller overfladen med en plan for at sikre gulvet ikke har nogen dip. Udfylde alle dips, du finde med udjævning sammensatte, lad den sammensatte tørre, så Rengør overfladen med en våd moppe.

•Installer laminatgulve på overfladen af æglæggende den første række mod en væg og låsning planker i den næste række i kanterne af den første række, ved hjælp af den indbyggede låsesystem. Fortsætte med at lægge ud rækker af laminatgulve og låse plankerne på denne måde indtil hele gulvet området hvor du vil installere laminat er dækket. Bruge en rundsav til at skære ned laminat planker som nødvendigt.

•Measure længden af det resterende område på begge sider, markere midten af hver side. Også måle bredden af området på begge sider og markere midten af hver. Lægge en lige kant mellem de midterste varemærker, der sidder overfor hinanden og tegne streger ned i midten, i begge retninger, at opdele gulvplads i fire sektioner.

•Spread flise mastic på området for den sal, hvor de to linier krydser i midten. Skub en flise ned i mastiks, så det er på linje med begge linjer. Placer afstandsstykker på alle sider af flisen og sætte de næste fliser langs kanterne af det første, at holde alle fliserne linet op med retningslinjerne for sal.

•Fortsæt tilføje flise spacere og fliser på gulvet, arbejder udad fra center til at holde fliser direkte og centreret. Hvis du får til kanten af rummet og fuld fliser vil ikke passe, skære fliser ned til at passe med en flise sav.

• Lad flise mastiks tørre i 24 timer inden du går på gulvet. Når limen tørrer, vende tilbage til afsnittet flise og sprede injektionsmørtel over gulvet med en cementmørtel float til at udfylde de rum efterladt af flise afstandsstykker. Tørre injektionsmørtel op, hvis det olieudslip på overfladen af fliserne. Anvend caulk rundt i kanten af flisen hvor fliser røre væggen.

•Measure den eller de linjer, hvor de laminatgulve og flisen mødes. Skær et stykke af T-molding ned til denne størrelse, hvis laminatgulve og klinker i samme højde, eller et stykke af reduktionsgear eller ende cap molding hvis fliser og laminat overflader er to forskellige højder. Læg kantlisten på gulvet hvor de to gulvbelægning typer mødes, til at dække sømmen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com