Hvordan man kan koordinere maling farver

April 10

Paint er en af de hurtigste, billigste og nemmeste måder at ændre udseendet af et værelse. Borte er de dage, hvor hvide vægge var normen--farve er i, og du kan bruge paint på forskellige måder til at skabe tekstur, kontrast og andre interessante effekter på vægge eller blot til at bringe en eksplosion af farve til en ellers kedelig værelse. Den ubegrænsede vifte af nuancer tilgængelige gør det let at koordinere maling farver for enhver indretning.

Instruktioner

•Consider din faste designelementer. Hvis du har træ trim eller andre armaturer i dit værelse (og du ikke regner maleri/erstatte dem), skal du vælge en supplerende maling farve. Dette gælder for dine møbler. Tage billeder af emner, du ønsker at koordinere med dit maling farver.

•Ansigt maling prøve shopping. Isenkræmmere og speciale maling detailhandlere har enorme viser fuld af maling prøve kort, så tage fotografier langs og matche op dine foretrukne prøver til dine møbler og anden indretning. Hvis du har et emne, f.eks en kaste pude eller tæppe, som du ønsker at matche, bringe det videre--tilbyder nogle maling forhandlere farve matchende tjenester. Tjek farver i forskellige typer af belysning, hvis muligt.

•Purchase en lille beholder med din foretrukne shade(s) til at tage hjem. Selv om maling prøve kort kan bidrage til at indsnævre dit valg, er at se din valgte farve på din væg den eneste måde at være sikker på det fungerer med din indretning. Husk på at mat finish maling vil reflektere lys anderledes end blank finish og påvirker udseendet af farven.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com