Hvordan man kan koordinere vægfarve med en rød løber

September 28

Hvordan man kan koordinere vægfarve med en rød løber

Rød er en munter og opvarmning tilføjelse til hjem udsmykning ordninger. Det er let at bruge i små mængder i puder, små pyntegenstande og smide tæpper til at tilføje et strejf af farve. Imidlertid præsenterer en stor rød flade såsom tæpper nogle unikke udfordringer. At vælge den rigtige nuance af væg maling kan mellow det røde gulvet uden at forringe dets hovedrolle i indretningen.

Instruktioner

•Kontakt farven hjulet og finde rød, en af de primære farver; de andre to er blå og gul. Blanding af de primære farver resulterer i de sekundære farver lilla (rød samt blå), orange (rød plus gul) og grøn (blå plus gul.) Bemærk det grønne ligger direkte overfor rødt på farvehjulet; grøn er komplementære farve rød.Farver på begge sider af rød er orange-røde og lilla-rød. Dem på hver side af green er gul-grøn og blå-grøn. Disse er kendt som tertiære farver.

•Decide hvis du ønsker at gøre dit værelse ser mindre eller større. Rød er en varm farve som gul og orange. Varme farver har tendens til at gøre et rum ser mindre og mere indbydende. De kølige farver i blå, grøn og lilla gøre et rum ser større og mere afslappende. De varme farver skiller sig ud eller rykke, for det menneskelige øje. Kølige farver aftage.

•Consider grundigt ved hjælp af Rødes komplementære farve, grøn. En dyb-røde løber kan bruges med held med en lysere nuance af grøn eller dens slægtninge, blå-grøn og gul-grøn. Vælger en blå-grøn eller gul-grøn er et eksempel på en split-supplerende farveskema, meget attraktiv i mange rum. Dog en nuance af grøn, der er af den samme intensitet som den røde tæpper præsenterer sensorisk overload; farverne vil kollidere.

•Saml et antal chips, maling og tapet prøver af forskellige nuancer af grøn, blå-grøn og gul-grøn. Kontroller tapet prøver er stor nok til at præsentere en idé om, hvordan mønsteret vil koordinere med tæpperne. Når du har valgt et par sandsynligvis nuancer maling chips, gå tilbage til paint-afdeling eller butik og købe små dåser af hver enkelt nuance. Male stykker af drywall med hver farve, og prop disse prøver mod væggen. Tage et par skridt tilbage og sammenligne resultaterne. Det vil fremgå, hvilke nuancer arbejde med dine tæpper, og hvilke ikke.

• Indsamle pyntepuder, billeder og andre væg udsmykning, smide tæpper og lignende varer, og sprede dem ud på dine tæpper ved siden af stykket af malet gips du har valgt til din maling farve. Observere, hvordan de arbejder med din valgte farver. Nogle elementer vil blive afvist i korte orden. Andre vil tigge skal medtages i det nye farveskema. Holde din farvehjulet handy, mens du gør dette.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com