Hvordan man kan korte tæppe på trappen

August 20

Hvordan man kan korte tæppe på trappen

Hæftning tæppe på trappen er kun en lille del af den proces nødvendigt at lægge tæppe eller en trappe runner på et sæt trapper. Værktøjer end et sæt hæfteklammer og en korte pistol er nødvendige for at installere permanent et tæppe på trappen; den enkelte proces af hæftning gulvtæppet kræver imidlertid en speciel teknik at forhindre sagging tæppe på stigningen af trappen og til at forebygge smerter eller fod skade fra fremspringende hæfteklammer.

Instruktioner

•Brug et enkelt pre-cut og foropmålt tæppe roll for ligeløb, så du kan drapere tæppet over enderne af trappen, dækker trappen helt og sikre, at tæppet bliver på plads. Du kan også vælge at installere tæppe på bare slidbaner af hvert trin.

•Begin æglæggende og vedlægger tæppet på toppen af trappen og arbejde mod det nederste trin. Lægger tæppe på toppen af trappen og på bagsiden af hver slidbane og bunden af hver stigning med en tackless strip; Dette holder tæppet på plads, vedhæfter den til trappen i steder hvor hæfteklammer ikke bør placeres.

•Stræk tæppe ud og over det første skridt. Træk tæppet stram og krog i den tackless strimmel i bunden af den første stigning fra toppen af trappen.

•Sæt den korte pistol som tæt på kanten af gulvtæppet som muligt langs de ydre kanter af tæpper på fremmarch. Trække tilbage fibrene i gulvtæppet, får korte pistol slutningen så tæt på gulvet som mulige gennem tæppet.

•Træk på aftrækkeren på korte pistol og frigivelse korte ind i tæpperne. Løft den korte pistol og check at se, om korte er synlige, når tæppet falder tilbage på plads. Hvis du kan se eller let føle korte, skal du trække korte og erstatte det med en anden korte. Fortsætte med at placere hæfteklammer to-inches fra hinanden langs de ydre kanter af tæpperne stigende og slidbane af trappen og aldrig gennem midten af trinene.

•Brug et søm sæt til at skubbe hæfteklammer yderligere ind i tæppet og helt skjule hæfteklammer fra synlighed og fra touch opdagelse. Simpelthen placere søm Sæt enden af hæfteklammer og hammer indtil negle sæt er ikke længere synlige eller filt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com