Hvordan man kan lægge beton

February 28

Det første skridt før om beton er at beslutte, hvilken type af beton du vil bruge. Hvis du har et stort projekt i tankerne at have det leveret er forblandet sandsynligvis den bedste måde at gå. Den vigtigste ting at huske når ved hjælp af færdigblandede beton er, at når lastbilen ankommer det er spillet tid og du er nødt til at hustle. Anden typen af beton kan du overveje at er ready-mix, som kommer i poser. Denne metode, selv om en lidt dyrere, kan du indstille dit eget tempo. Sørg for at leje en cement mixer som blanding beton i hånden ikke er sjov eller hurtig. Næsten alle konkrete job kræver et træ form af en slags.

Instruktioner

Hvordan man kan lægge beton

•Først beslutte det generelle layout af hvad du har til hensigt at bygge. Næste bygge en skovklædt form for at holde betonen. Brug midlertidige stakes i første omgang at holde brædderne på plads. Brug en plan for at sikre du har en ordentlig kvalitet. Installere yderligere indsatser for at forsikre formen træ ikke bevæger sig.

Farvningsretning på det konkrete projekt du gør du kan vælge at bruge nogle armeringsjern til at tilføje styrke. Armeringsnet med enten 2 "x 4" eller 2 "x 6" huller fungerer bedst. Lægge armeringsnet inde i formularen og bruge små stykker af sten eller mursten til at ophøje trådnet fra jorden. Ideelt set bør trådnet hævet 2" høj hvis din samlede konkrete tykkelse skal være 4".

•Spray jorden, former og mesh med en fin tåge lige før hælde din beton.

•Hvis du blander din egen beton Tilføj mindre vand end du tror, du skal i første omgang. Du kan altid tilføje flere, men du kan ikke fjerne overskydende vand. Når du bruger færdigblandede beton er du klar til at hældes straks.

•Efter hælde din beton bruger en 2 "x 4" til niveau og hjælpe med at komprimere den hældes beton. Bruge en frem og tilbage savning bevægelse ved hjælp af formularer sider som din guide.

•Last, men ikke mindst skal du bruge en vis kassebeholdning på yderligere glat beton. Brug en groover til at tilføje sammentrækning leddene, som hjælper de konkrete udvide og kontrakt uden revner. Den generelle tommelfingerregel er at tilføje en sammentrækning fælles hver 4"-6" fødder.

Tips & advarsler

  • Aldrig plan at hælde beton i den varmeste del af dagen, da dette vil medføre beton tørre for hurtigt.
  • Kontroller, at du har justeret dine rammer grade at tillade vandafstrømning. Stående vand er meget dårligt for konkrete levetid.
  • Når betonen har sat op en lille smule brug en kost til at tilføje en hvirvel mønster, som vil gøre den sikrere at gå på overfladen når de er våde.
  • Beton tager omkring tre dage at korrekt helbrede, tåge beton let for de første par dage.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com