Hvordan man kan lægge en dekorativ kaste over en sofa

September 26

Hvordan man kan lægge en dekorativ kaste over en sofa

Du får en masse bang for din sorteper, når de køber en kaste tæppe til sofaen, fordi det vil give en varm samt dekorative touch til punktet møbler. Dekorative smide tæpper fås i en bred vifte af stilarter og materialer og vil give et værelse alt fra en elegant til et rustikt look. Vælg et kast for at koordinere med en bestemt home decor tema eller ferie farveskema som en personlige touch.

Instruktioner

•Vælg en kaste tæppe til accent din sofa. Vælge en vibrantly minimalistisk eller mønstrede kast, såsom en rød blomsterprint, at dekorere en neutral-farvet sofa. Gå til en elegant stil med en elegant tone-on-tone look, såsom en creme cashmere tæppe på en creme-polstrede sofa.

•Klap kaste tæppe så du kan drapere det pænt over sofaen. Fold en stor kaste bredde-Wise, og Placer det over bagsiden af en tre-sæders sofaen, så det hænger jævnt over begge sider.

•Klap en stor kaste langsgående, hvis du har en to-sædet sofaen eller kærlighed sæde. Drapere det foldede smide over én arm og ned på bagsiden af sofaen, være omhyggelig med ikke at lade det rører jorden. Placere den ned i midten af sofaen, over puder og ned på bagsiden, som en ekstra mulighed.

•Lay en lille smide over bagsiden af en sofaen uden foldning. Fold det i halvdelen væk og drapere det over en sofa arm som en anden idé.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com