Hvordan man kan lægge fliser i en ulige formet værelse

December 2

Få gulvbelægning valgmuligheder giver holdbarhed af flise. En god flisegulv kan stå op til kulderystelser af en stor familie og store hunde. For at fjerne fliser er udfordrende, er det vigtigt at vælge en flise du virkelig lide og undgå flise valg at låser dig ind i et farveskema. Mens hvide fliser kan lyse værelse, er de også svært at holde rent. Underligt formet værelser, tager runde, sekskantede eller trekantede værelser for eksempel, mere tid til flise fordi de kræver mere nedskæringer end et rektangulært rum, men de grundlæggende principper om flise forbliver den samme.

Instruktioner

•Indstil hvilken retning er de vigtigste linje i rummet. Selv i oddly formet værelser, der er normalt én retning som trafikken flyder i eller som giver den længste opfattelse af rummet. Det er vigtigt, at denne linje er lige til at skabe en god visuelle indtryk.

•Etablere den midterste linie af den lange opfattelse af rummet. Køre en kridtstreg fra den ene ende af rummet til den anden i nærheden af gulvet. Undervist en partner hold den fjerneste ende af kridtstreg mens du trække linjen lige op og slip det pludselig, snapper linjen mod gulvet. Kalken fra linjen overføres til gulvet tegning en ren lige linje. Kør en anden kridt linje vinkelret på den ene.

•Brug kridtet linjer til at guide din placering. Lægge fliser fra midten af rummet mod kanterne starter ved at placere en flise hvor to kridt linjer mødes.

•Spread flise lim fra kridtstreger, forsøger ikke at skjule dem. Brug hakket kanten af murske til tynd selvklæbende og skabe hjulspor. Placere flisen på limen, line flise op med kridt linjer og trykke på i stedet.

•Lay den næste flise støder op til først langs kridtstreg, placere afstandsstykker mellem de to fliser til at holde fugerne selv. Fortsætte arbejdet mod kanterne, indtil du ikke kan lægge nogen mere hele fliser.

•Tillad flise limen skal tørre natten før du går videre til at skære fliser, hvis du arbejder alene for at reducere gå på fliser, før de tørre.

•Klippe fliser til at passe langs kanten ved hjælp af fliser fræser. Måle afstanden fra den sidste flise til væg reduktion af måling af størrelsen af afstandsstykkerne du bruger. Markere begge sider af flisen og line up mærker langs flise kuttere guide line. Lægge pres på flisen til at holde det på plads med venstre hånd, bringe cutting wheel i kontakt med den flise kant tættest på dig. Tryk ned på cutting wheel mens du flytter den på tværs af den flise, hvor han scorede et kolonneskift i flisen. Bryde fliser langs linjen score ved at trykke håndtaget ned.

•Opret en skabelon for usædvanlige nedskæringer. Ulige vægge omfatter buede vægge eller to vægge, der mødes i en usædvanlig vinkel--en akut 30-graders vinkel eller stump 200-graders vinkel for eksempel. For at skabe skabelonen, bruger et stykke papir og spore form af den nødvendige flise på det.

•Klippe ud af skabelonen med en saks. Lå skabelonen på en flise og overføre skabelonen til flisen ved hjælp af en voks blyant. For fliser bliver skåret til at matche ulige vinklet vægge, gøre en lige skære langs en af linjerne guide med fliser fræser, rotere flisen og gøre en anden lige skære. Fortsæt efter behov.

•Lay skabelonen du har lavet på en flise til buede dele af væggene. Tegne kurver på flisen ved hjælp af skabelonen. Bruge flisen tænger for at kvæle ud små bidder af fliser, langsomt spise væk flisen, indtil det passer den kurve, du trak på flisen.

•Fit ulige-formet fliser på plads på gulvet så ofte som nødvendigt. Når flise passer ind i position, forlader plads mellem det og det nærmeste fliser til injektionsmørtel, sand flise kanter klippede du med nippers at glatte det for et renere udseende. Tør flise med et fugtigt håndklæde til at fjerne voks blyant mærker og støv.

•Finish gulv som normalt.

Tips & advarsler

  • Læg skære kanterne mod væggen.
  • Mønstrede fliser vil være mere udfordrende at lægge i en oddly formet rum, fordi du ikke kunne vende skrot flise stykker og skære dem til at passe den næste væg stykke.
  • Nogle yderst vanskelige stykker kan være nødvendigt at blive opdelt i flere, mindre skære fliser. Disse mindre fliser, som du vil samle i den ønskede form kan ikke kræve fuger mellem stykker hvis de passer stramt sammen.
  • Bære beskyttelsesbriller og læderhandsker, når du bruger fliser fræser og tænger.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com