Hvordan man kan lægge fliser ovenpå et Linoleum gulv

November 25

Generelt, når du lægger en ny flisegulv, du trækker op gamle gulvbelægninger, såsom tæppe eller laminat, og installere fliserne over med undergulvet. Men hvis du har en flad undergulvet, som linoleum, du ikke nødvendigvis skal fjerne underlaget. Du kan lægge de nye fliser oven på linoleum gulvbelægning. Men for at sikre, at dine fliser vil sidde jævnt, skal du ordentligt forberede linoleum overflade.

Instruktioner

•Installer en 1/2-tommer træ underlag over linoleum, æglæggende stykker af underlag i en forskudt mønster, således at hjørnerne af stykkerne ikke mødes. Placer det første ark af krydsfiner underlag i ét hjørne og drive søm gennem krydsfiner og ind med linoleum-dækket undergulvet, synker negle under overfladen af underlag. Udfylde rum over negle med træ fyldstof, og sand fyldstof ned når det er tørt, så fyldstof sidder selv med underlags overflade.

•Find midten af gulvet. Måle længden af rummet og markere midtpunktet på hver modsatte væg. Dernæst markere rummets bredde og markere midtpunktet. Placer en lineal mellem midtpunkter på væggen overfor hinanden og tegne en streg i hver retning for at skabe en fire-rektangel gitter.

•Start på et hjørne af nettet, og lægge fliser ud langs én af linjerne med afstandsstykker mellem dem. Dernæst lægge yderligere rækker langs linjerne i gitteret. Fortsætte æglæggende rækker ved siden af de første rækker indtil hele gulvet er beklædt med fliser, bortset fra de kanter, hvor du ikke kan passe enhver mere fuld fliser.

•Klippe fliser for rum på kanterne af om en ny flise oven på en kant flise, så at det hænger over den overskydende plads og derefter mærkningen flise langs kanten af flisen nedenunder. Dernæst skæres flisen til denne størrelse med en rundsav. Det skal passe pladsen. Hvis det ikke passer med flise afstandsstykker både kant flise og væggen, trimme den ned lidt ad gangen indtil det passer til pladsen.

•Applicer flise klæbemiddel til fliser ved at løfte hver flise, sprede lim på gulvet og at sætte flisen tilbage i dens sted. Fjerne flise afstandsstykker, men sørg for fliserne ikke glide sammen og røre.

•Grout rum stilles af flise afstandsstykkerne når flise limen har en chance for at tørre. Dette kan tage 24 til 72 timer, afhængig af betingelser når flisen er lagt. Udfylde mellemrummene ved spredning injektionsmørtel med en spartel og aftørring enhver injektionsmørtel, der får på overfladen af fliser, med en tør klud.

Tips & advarsler

  • Bruge en rundsav til at skære stykker af krydsfiner underlag ned til størrelse efter behov.
  • Du skal muligvis beton eller træ søm til fastgørelse af dit træ underlag til gulvet. Typen af negle du har brug for afhænger af undergulvet under linoleum. Hvis ikke du er sikker, hvis undergulvet er beton eller træ, trække op en lille del af linoleum i en out-of-the-way hjørne til at kontrollere.
  • Når du har injicerede, vent 24 til 72 timer, og derefter rense hele overfladen af klinkegulv.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com