Hvordan man kan lægge fliser på trægulv

March 25

Normalt, du ønsker at lægge fliser etager over cement board underlag til at give en solid base og forhindrer bevægelse og revner. Men dette hæver niveauet for gulvets overflade betydeligt, og er ikke altid nødvendigt. Fliser kan lægges direkte over træ, under de rette omstændigheder og med de rigtige forberedelser. Mindre lokaler er bedre for denne metode (fordi der er mindre chance for en sagging gulv). Bruge mindre, tykkere fliser, og sørg for, at gulvet ikke er rådnende eller løs. Ikke gør dette i et badeværelse, så fugten kan blødgøre træ.

Instruktioner

•Brug din hammer og flatbar at fjerne alle gulv trim i rummet. Grundigt rense gulvet. Gå over hele overfladen i hånden, på udkig efter nogen benspænd eller løs steder. Hvis nogen del af det flytter, søm det ned. Hvis der er nogen sagging områder for sal, Bered det fra nedenunder hvis det er muligt, som kan kræve en gulv jack i kælderen. Gå over hele gulvet i hånden med din magt sander til take off enhver glans eller snavs og rå op overfladen. Rense alle støv.

•Beskyttelseshætte til at klikke en linje gennem centrum af rummet i én retning, så den anden, så det skærer i midten, opdele rummet i fire sektioner. Bruge din indskåret murske til at sprede thinset mørtel i hjørnet af en af sektionerne i krydset. Tryk på din første flise på plads i hjørnet. Angiv de næste fliser sammen med det, at sætte plastik afstandsstykker mellem dem. Fortsætte flisebelægning, ved hjælp af fastgørelseslinjer som hjælpelinjer, indtil du har lagt alle de fulde fliser, der vil passe ind i rummet. Trække ud plastik afstandsstykker.

• Lad fuld fliserne sat for få timer, så de ikke bevæger sig når du træder på dem. Gå tilbage og måle kanten af rummet og andre steder hvor det vil være nødvendigt at foretage nedskæringer. Overføre målinger til dine fliser én efter én og skære dem til størrelsen på din lejede våd så. Installere dem ved at sprede thinset mørtel på bagsiden af hver enkelt og trykke det på plads med den afskårne side opad muren.

• Lad flise sæt for en dag. Bland din injektionsmørtel med vand i en spand, at få det til en ensartet tyk mudder. Lad det sidde i spanden i 10 minutter. Brug din gummi murske til øse ud injektionsmørtel og anvende den på gulvet, at trykke det ind i mellemrummene mellem fliser mens klemme det ned flise ansigt. Arbejde i sektioner, lade injektionsmørtel sidder på gulvet i et minut, derefter udslettelse ned af overskydende med en fugtig svamp. Lad injektionsmørtel sat i to dage før re-installere dit gulv trim og ved hjælp af gulvet.

Tips & advarsler

  • Bære øjenbeskyttelse, når du bruger wetsaw.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com