Hvordan man kan lægge ud en Subway flise Backsplash

April 4

En backsplash er en forholdsvis hurtig keramiske fliser projekt for gør det selv-boligejer. Det er normalt kun et par kvadratfod og oftest være afsluttet i et par timer. Afhængigt af layoutet af væggen hvor backsplash er at blive installeret, kan du have nogen fleksibilitet til at forøge eller formindske størrelsen på backsplash at undgå omfattende skæring af keramiske subway fliser. Gøre en tør køre layout af backsplash på en flad overflade før åbning flise limen.

Instruktioner

•Measure højde og bredde på backsplash. Find en tilstødende eller i nærheden køkkenbordet eller tabel som skal lægge ud en tør køre subway fliser til backsplash. Dette vil hjælpe dig med at afgøre, om du kan bruge fuld mursten til de ulige kurser af fliser og halve mursten til at starte de lige kurser. Hvis plads tillader, forsøge at minimere antallet af skære fliser ved at udvide backsplash et par inches vandret på ene eller den anden.

•Lay den nederste række af Metro fliser først begyndt på niveauet af køkkenbordet og arbejder op. Orientere fliserne, så deres langsiderne er parallelle med gulvet.

•Klippe en flise i halve ved hjælp af en lejet keramiske fliser fræser. Begynder i anden række, eller kursus, subway fliser med en halvdel af en flise. Dette vil opveje mellemrummene mellem subway fliser, således at sømmene falder i midten af brikken direkte nedenfor og ovenfor det. Mønsteret er identisk med regelmæssige murværk sten, som anvendes i bygninger og støttemure.

•Føj en række i tyndere accent fliser i en kontrasterende farve øverst i backsplash. Vælg accent fliser i størrelser fra 1 tommer høj til samme højde som subway fliser du bruger til backsplash.

•Lay ud i det mindste én yderligere række subway fliser over rækken af accent fliser, holder til det oprettede mønster.

•Lay ud af en række bullnose kant fliser til den endelige kursus af fliser i backsplash.

•Applicer thinset mørtel på væggen hvor du vil installere backsplash, efter nogen specifikke producentens anvisninger. Øse op en klat af færdigblandede thinset mørtel med en indskåret murske. Brug den flade side af murske anvende mørtel på væggen med brede penselstrøg. Bruge den indskåret side af murske til "kam" af thinset. Den resulterende ujævne overflade vil bedre fange på subway fliserne da du sætte dem ind i det.

•Lay metro fliser på væg, sætte dem i thinset mørtel. Begynder med den nederste række fliser og arbejde din vej op række for række. Placere flise i sted og vrikke det lidt som du skubbe det ind i mørtel. Dette vil hjælpe det bedre tiltræde thinset. Tillad thinset mørtel tørre i længden af tid anbefalet af fabrikanten, før man går videre til trin 9.

•Applicer injektionsmørtel til rum mellem fliserne. Øse op en ægget mellemstore clumb af injektionsmørtel ved hjælp af en murske af injektionsmørtel. Tørre injektionsmørtel diagonalt hen over overfladen af backsplash og derefter bruge kanten af murske for at skubbe injektionsmørtel i mellemrummene mellem fliserne.

•Energibesparelse tørres den overskydende fugemasse ud af Metro fliser med en stor svamp. Grave ikke i fugerne mellem fliserne eller du kan fjerne stadig-vådt injektionsmørtel. Skyl svamp ofte og aftør overfladen af fliserne igen og igen indtil nogen spor af injektionsmørtel stadig på fliser, bare inde i fugerne.

•Tillad injektionsmørtel til at helbrede for 24 til 48 timer, eller som anbefalet af fabrikanten, før den tillader vand at komme i kontakt med backsplash.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com