Hvordan man kan lægge ud & skære VCT gulv fliser

December 3

Hvordan man kan lægge ud & skære VCT gulv fliser

Vinyl sammensatte fliser eller VCT, er den nyeste type af fleksible gulve fås fra 2010. VCTs fås i en bred vifte af farver, størrelser, mønstre og klæbende muligheder. Afhængigt af flisen, du vælger, skal du muligvis mulighed for fugning din VCT, ved hjælp af en selvklæbende bagside eller en særlig vinyl tile klæbemiddel. Uanset hvilken type af VCT du har valgt til dit hjem, vil du lægge og skære fliser i en lignende proces.

Instruktioner

•Measure i rummet, hvor du vil installere VCT, ved hjælp af et målebånd. Tegne formen af rummet på et ark millimeterpapir. For at holde indretning simpel, udpege hver firkant på papiret som equaling 2 inches. Tape flere ark papir sammen er nødvendig. Ved hjælp af kvadraterne på papiret, uddrage layoutet for VCT. Bestemme mønsteret, retning af fliserne, og hvor de skære fliser vil blive placeret. For de bedste resultater, begynde altid et layout i midten af væggen længst væk fra døren. Dette vil sætte skære fliser på kanten af rummet.

•Overførsel tegningen til omfanget af VCT gulv på gulvet hvor du vil installere fliser. Begynder i midten af rummet og lægge ud fliserne i det samme mønster du trak på ternet papir. Foretage justeringer til at rumme injektionsmørtel leddene, apparater eller grænser af afstand mellem fliserne i overensstemmelse hermed.

•Klippe VCT til at passe kanterne af installationen på en vinyl fliser fræser. Lægge fliser ud hvor de vil blive installeret, og bruge en fedt blyant og lige kant til at markere, hvor snittet skal være til at passe fliserne. Sted VCT på fræser med blyant markere foring med kniven. Tryk håndtaget af fræser ned på samme måde du ville bruge en papir cutter til at gøre et rent snit gennem VCT.

•Skabe cut fliser tilbage til dit layout at dobbelttjekke anfald af gulvet, før du begynder at installere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com