Hvordan man kan lægge Vinyl ark gulve Over asbest fliser

February 3

Hvordan man kan lægge Vinyl ark gulve Over asbest fliser

Vinylgulve ark kan dække over dit gamle gulv hurtigt uden alt for meget bøvl. Det er en af de nemmeste gulvbelægning at installere. Det kan lægges lige over gamle asbest flisebelægning, så længe de gamle fliser ikke smuldrer fra hinanden. Der er masser af mønstre at vælge imellem, og da det kommer i store plader, der er meget lidt lim for at holde det på plads.

Instruktioner

•Tag sokler fra omkring kanten af rummet ved hjælp af et brækjern og en hammer til at omhyggeligt arbejde negle løs fra væggen. Gemme sokler bruge igen når du har installeret sal. Fjerne de gamle søm ved at trykke dem på bagsiden til at skubbe dem tilbage gennem skoven.

•Measure gulv fra side til side fra begge retninger, runde op tal til det nærmeste hele tal og ganger tallene sammen for at få de firkantede optagelser af rummet. Købe nok vinylgulve på ark for at dække området plus lidt mere.

•Skabe roll af presenning indendørs i mindst 24 timer før du planlægger at installere det, så det har en chance for at komme til stuetemperatur, hvilket gør det meget nemmere at arbejde med.

•Sweep den gamle asbest fliser for at fjerne enhver løs snavs. Lim ned enhver løs fliser med en lille konstruktion klæbemiddel. Udfylde eventuelle huller med en etage patch sammensatte ved hjælp af en 6-tommer spartel. Tør efter fabrikantens anvisninger.

•Kontrollér papir skabelon af rummet ved at sprede ud brunt papir, tape det sammen i sømmene med malertape og skære ud til kanten af rummet med en hobbykniv og lige kant. Mark skabelonen med et par retninger, så du er sikker på at cut sheet vinylgulve i den rigtige retning.

•Overførsel skabelonen til den rullede ud stykke af vinyl. Skære vinyl til at matche med en skarp hobbykniv. Roll ark tilbage op for nem medbringer.

•Sæt ark af vinyl i det rum, du planlægger at gulvet. Rul Gulvbelægning starter i den ene ende af rummet og arbejde det ind i position. Lægge vinyl, arbejde din vej tilbage mod døren.

•Lay sektioner af dobbeltsidet akryl tape under gulvet i nærheden af døren, rundt om kanterne samt under stærkt trafikerede områder, som under et spisebord. Løfte gulvet lidt, lægge bånd på gulvet og drop vinyl lagen over det. Anvende pres på stedet ved at gå på det for at sikre gulvbelægning klæber til båndet.

•Udskift baseboards ved hjælp af trim negle og installere dem med en hammer. Bruge et stykke metal overgang stripping for at holde kanten af vinyl gulvbelægning på plads på døren.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com