Hvordan man kan læse kvittering til mit hjem Depot

December 3

Home Depot kvitteringer er fyldt med oplysninger fra top til bund og tjene kunden købsbevis dobbelt funktion og sikkerhed reference i butikken. Modtagelsen beskriver detaljerne af dit køb, betalingsoplysninger, afkast og udveksle oplysninger om politikken og frister, beskæftigelsesmuligheder og contest programoversigter. Læsning din Home Depot kvittering kræver en linje for linje opdeling og lidt kendskab til de koder og forkortelser, der er involveret.

Instruktioner

•Læs den øverste del af din Home Depot kvittering at finde antallet af Home Depot butik hvor Køb blev foretaget. Under dette vil du finde adresse og telefon nummer til butikken. Den 14-cifrede kode placeret under butik adresse indeholder butiksnummer efterfulgt af indkøbsnummer for at bestemt butik i det pågældende år. For eksempel hvis antallet lyder: "1246 00000 00117" så har du gjort 117th køb i butik 1246 i indeværende år. Datoen for transaktionen følger. Posteringstypen og kasserers forkortet navn, kasse nummer og kasseapparat station er opført på den næste linje efterfulgt af tidspunktet for transaktionen.

•Look under Home Depot logoet for varerne købt anført af SKU number og forkortet beskrivelser, der er til tider men ikke altid mærkbare. I den højre kolonne ved siden af beskrivelserne er detailpriser for hver vare. Er "Subtotal", "Moms", "Skat undtaget" og "Total" linjer hvor de tilsvarende beløb er angivet nederst på listen emner. Betalingsmetoden er angivet næste sammen med de sidste fire cifre af dit kreditkortnummer typen kort bruges hvis det var din metode.

•Locate autorisationskode og brev markeringer i følgende linje. Denne kode identificerer kreditkorttransaktionen som godkendt af kreditkort maskinen leverandør. Hvis du foretager et køb til en autoriseret virksomhed eller entreprenør med en Home Depot Forretningskonto vil købe ordrenummer eller jobnavn blive opført på den næste linje med en kode på tre bogstaver for business kontonavn.

•Locate den stregkode, som Home Depot bruger til at trække op dit køb og foretage justeringer, returnerer eller udvekslinger i fremtiden. Linjerne under stregkoden forklare de gældende returret for dine køb, størrelsen af dage du nødt til at returnere varerne og udløbsdatoen for indstillingen retur. En ansvarsfraskrivelse er opført lige under denne information, som erklærer Home Depots ret til at "begrænse eller nægte enhver returns". Den resterende del af denne politik vises i butikken eller online.

•Læs beskæftigelse notering og anvisninger for oplysninger om hvordan man ansøger om arbejde med Home Depot. Læs de følgende online konkurrence og undersøgelse solicitation på engelsk eller spansk og den hjemmeside, hvor du kan indtaste. Den nødvendige User ID og Password til brug under din undersøgelse er opført i store type nedenfor. Contest brugerbetingelser ende oplysninger kvitteringsside.

Tips & advarsler

  • Holde din Home Depot kvittering handy, når de forlader butikken. Sikkerhedspersonalet vil ofte bede om at se det at kontrollere dine indkøb mod elementerne i din taske eller vogn.
  • Gem din kvittering for afkast. Uden en Home Depot kvittering vil din Returvare kun være berettiget til exchange eller gemme kredit.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com