Hvordan man kan læse om Custom-installeret Home Theater Media værelser Home Automation

June 3

Custom-installeret hjemmebiograf media værelser med hjem automation har almindeligvis høj kvalitet sæder, theater belysning, projektorer, professional-niveau audio udstyr og meget mere. Hvis Hjem automation er en af dine generelle interesser og du gerne vil læse mere om emnet, du kan vælge fra et par forskellige måder afhængig af hvor dybt ind i emnet, du gerne vil gå. Disse kilder omfatter trykte magasin, online Web-ressourcer og endda en hel forum samfund dedikeret til emnet.

Instruktioner

•Subscribe til et magasin relateret til emnet brugerdefinerede hjemmebiograf media værelser og home automation, som "Ultimate AV" magasin, "Home Theater Design" magazine eller "Lyd og Vision" magazine. Alle tre af disse magasiner er udelukkende dedikeret til disse emner og omfatter artikler og anmeldelser om den nyeste teknologi og fremhævede brugerdefinerede hjemmebiograf værelser. Abonnementer for disse magasiner er tilgængelige på hver af deres websteder i årlige og halvårlige intervaller. Disse blade er også tilgængelige i boghandlere i dit område, og du kan også læse prøve artikler fra hver publikation på deres respektive websteder.

•Visit en hjemmeside dedikeret til brugerdefinerede hjem teatre, der opdateres dagligt, gerne hemmeligheder af hjemmebiograf og High Fidelity eller CNET. Secrets af hjemmebiograf og High Fidelity funktioner artikler, nyheder, interviews og andet indhold, der er direkte knyttet til hjemmebiograf. CNET har en dedikeret hjemmebiograf sektion sammen med sektioner i andre områder, elektronik og gaming. Nyt udstyr er gennemgået af disse websteder, som er frigivet, og enhver industri-relaterede nyheder er brudt, så snart de bliver tilgængelige.

•Sign op til Home Theater Forum. Home Theater Forum er en massiv Internet Web bestyrelsen byder indlæg, artikler og information fra industriens fagfolk og hobbyfolk ens. Oplysningerne på webstedet omfatter ikke bare emnerne af brugerdefineret hjemmebiograf media værelser og home automation, men også de seneste hjem teater udstyr og medier anmeldelser samt hundredvis af andre emner. Industrien insidere, at hyppig den hjem teater Forum omfatter DVD og Blu-ray producenter Robert Meyer Burnett og Charles de Lauzirika, så godt som hjemme theater eksperter Robert Harris og Bill Hunt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com