Hvordan man kan låse en fast selvrensende ovn

May 13

Mange køkken ovn mærker er udstyret med en selvrensende funktion, der forbrænder madpartikler og gunk med høj varme. Ovndøren er designet til at låse for varigheden af rengøringscyklussen, både som en sikkerhedsforanstaltning og forhindrer varmen i at flygte. Hvis din ovndøren sidder fast efter rengøring cyklus og vil ikke åbne, kan du prøve fejlfinding for mindre problemer kan du rette dig selv før du beder om reparation hjælp fra en tekniker.

Instruktioner

•Drej alle ovn kontrolelementer til positionen "Off" i slutningen af rengøring cyklus. Mange selvrensende ovne brug en varme sensoren til at regulere dørlås, så du kan have til at vente til en time i ovnen for at køle tilstrækkeligt at sensoren vil frigive låsen.

•Klippe magt til ovn ved at vende effektafbryderen til "Off" position, hvis døren forbliver fast efter en time. Forlade power off i mindst fem minutter.

Gendanne magt og trække døren låsehåndtag på din ovn til venstre for at frigøre låsen. Hvis det stadig ikke åbner, skal du fortsætte fejlfindingen.

Slå kontrolelementet ovn til den selvrensende funktion, derefter annullere rengøringscyklussen efter 15 minutter, typisk ved at trykke på "Annuller"-knappen på kontrolpanelet eller skubbe knappen selvrensende en anden gang. Hvis døren stadig ikke vil åbne, varme sensor eller motoriseret lås kan brydes og professionel reparation er nødvendig.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com