Hvordan man kan låse en håndværker Push plæneklipperen

November 24

Hvordan man kan låse en håndværker Push plæneklipperen

Hvis motoren på din håndværker push plæneklipperen er låst, kunne årsagen være alt fra et mindre problem med en ødelagt motor. Fjerne mindre problemer først ved at køre nogle fejlfinding diagnostik, derefter kontrollere justeringen af cutter blade arm. Hvis det ikke er beskadiget og ene ende er fraktioneret højere end den anden, krumtapakslen er bøjet og motoren skal genopbygges. Hvis knivene er jævnt fordelt i begge ender, kan motoren har beslaglagt. Før afmontering det, prøve hen til låse op motoren; Det kan have par sæsoner af levetid tilbage.

Instruktioner

Fejlfinding

•Sæt din hånd over både plæneklipper-håndtag og den tynde drejelige operatør tilstedeværelse kontrol bar beliggende foran håndtaget. Klem dem begge fast sammen med din venstre hånd til frigivelse af motorsvinghjul bremse og trække plæneklipperen ledning med din højre hånd. Hvis motoren vender, tryk på primer pære på siden af karburatoren tre eller fire gange og starte motoren.

•Drej plæneklipperen på sin side med karburator øverste. Fjern de to bolte holde kniven klinge-adapter med en skruenøgle. Inspicere bladet adapter; Hvis den er bøjet eller beskadiget, erstatte den. Re-vedhæfte klingen og starte motoren.

•Flyt plæneklipper til en hård, selv overfladen og prøv at starte motoren; klingen kan trække i tunge sammenfiltret græs. Hvis ovennævnte procedurer ikke løse problemet, skal du gå til næste afsnit.

Beslaglagte motor

•VIP plæneklipperen på sin side med karburator øverste og sted en egnet brændstof beholder under gas tank fyldstof cap. Skru hætten og afløb ud benzin. Fjerne olie fyldstof cap og afløb ud motorolie.

•Træk gummi plug bly boot fra tændrøret. Fjern tændrøret ved at dreje det mod uret med en rørformet stik skruenøgle.

•Strømforbrug i standby plæneklipperen oprejst med topstykket øverste, støtte plæneklipperen mod siden af et arbejdsbord eller en anden fast genstand og sikre det med en længde på reb eller en ratcheted surringsanordninger rem.

•Fjern fælles landbrugspolitik fra en beholder med specialiserede gennemtrængende olie formuleret til at fri beslaglagte motorer. Skrue levering røret forsynet med olie på beholderen.

•Sæt tilførselsrøret i tændrøret hullet på toppen af topstykket. Skubbe røret, indtil du føler det bump mod toppen af stemplet. Klem containeren, indsprøjte 1 ounce af gennemtrængende olie i motoren og lad olien i blød i natten.

•Inject en anden 1-ounce af gennemtrængende olie ind i motoren hver morgen for de følgende tre dage. Spild ikke gennemtrængende olie på en malet finish, som tilsætningsstoffer i olien vil fratage maling ret off.

•Tie en klud omkring topstykke og over tændrøret hullet til at fange den gennemtrængende olie, der vil blæse ud af stik hul, som du Skru motoren. Don en gennemsigtig full-face skjold for at beskytte dine øjne og ansigt fra misted gennemtrængende olie.

•Brace plæneklipper med din venstre hånd, og træk fast på igangsætter ledningen håndtere. Hvis motoren vender, tilføre den håndværker motor en anden ounce af gennemtrængende olie og lad det stå i 15 minutter. Trække igangsætter ledningen og tænd for motoren over 10 til 15 gange indtil igangsætter ledningen tilbyder et minimum af modstand.

•Tag rebet eller strop holder plæneklipperen til sin støtte og stå plæneklipperen på sine hjul. Erstatte tændrøret og sæt bly gummi boot. Fyld motoren med den korrekte mængde af anbefalede motorolie, top op gastank, prime karburatoren og starte din plæneklipper.

•Undo de fire skruer, der holder trække starteren forsamling på motoren med en møtrik driver hvis motoren forbliver låst. Fjerne pull igangsætter til at afsløre den ydre motor ratchet ring og den store møtrik, der holder motoren fan til krumtapakslen.

•Sæt en korrekt størrelse indvirkning skruenøgle stikket på den firkantede lug på en industriel indflydelse skruenøgle. Placere soklen på den store møtrik holder motorens svinghjul til krumtapakslen og skubbe indvirkning skruenøgle indad.

•Squeeze på aftrækkeren og levere en 2-sekunders brast til indvirkning skruenøgle; virkningen og vibrationer vil hjælpe den gennemtrængende olie løsne og adskille bindende oxid krystaller og frigøre motoren. Fortsat at levere korte byger med indvirkning skruenøgle. Når motoren begynder at dreje, stoppe øjeblikkeligt. Hvis motoren ikke tænder efter fem eller seks byger fra indvirkning skruenøgle, stop forsøger at befri motoren.

•Forbind-tillægger sin støtte i en oprejst position plæneklipperen. Indsprøjtes et andet 1/2-ounce af gennemtrængende olie ind i stik hullet to gange om dagen for en anden tre dage og gentage frigøre processen med indvirkning skruenøgle; Dette vil næsten helt sikkert gratis op motoren, men hvis ikke, Gentag processen endnu en gang, indtil motoren vender frit i begge retninger.

•Tag rebet eller strop holder håndværker plæneklipperen til sin støtte og stå plæneklipperen på sine hjul. Erstatte tændrøret og sæt bly gummi boot. Fyld motoren med den korrekte mængde af anbefalede motorolie, top op gastank, prime karburatoren og starte din plæneklipper.

Tips & advarsler

  • De fleste tilgængelige specialiserede gennemtrængende olier formuleret fri beslaglagte motorer bære en penge-tilbage-garanti.
  • Du kan leje en industriel indflydelse skruenøgle dagligt fra udstyr leje afsætningsmuligheder.
  • Bære latex handsker, når indsprøjtning gennemtrængende olie i din plæneklipper motor.
  • Bære øjenbeskyttelse og kraftige handsker, når du bruger en indvirkning skruenøgle.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com