Hvordan man kan låse en hane

July 9

Hvordan man kan låse en hane

Vand rationering kan alvorligt påvirke udseendet af et hjem; uden vand, græsplæner ikke kan vokse og biler kan ikke rengøres. Desværre, amerikanske byer sommetider nødt til at gennemføre rationering under tørke til at reducere belastningen på lavt vandforsyninger, især i de tørrere og varmere klimaer, der findes i den sydlige del af landet. Rationering, kan kombineret med øget vand omkostninger, medføre nogle mindre samvittighedsfulde mennesker til at stjæle vand fra deres naboer studsene, hvilket kan resultere i store regninger og eventuelle juridiske problemer for ofret. Installere en lås på en udendørs vandhane forhindrer vand tyveri.

Instruktioner

•Skru faucet lås gevind koblingsanordningen over tråde af vandhanen. Spænd koblingen i hånden. Koblingen omfatter en fremspringende tang i slutningen og en gummi membran, der vil standse strømmen af vand, selv hvis nogen åbner for vandhanen ventilen.

•Skub faucet lås metal dækker over koblingsanordningen. Indsæt den kobling tang gennem hul i dækslet til metal.

•Skub hæmmet af en åben hængelås gennem hullet i faucet lås tang---del af koblingsanordningen, der stikker ud fra dækslet til metal.

•Shut hængelås til slut låsning uden for vandhanen.

Tips & advarsler

  • Ét stykke hane låse findes der simpelthen skrue på vandhanen og omfatter en nøglebaseret låsemekanisme i kroppen af låsen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com