Hvordan man kan lave en flimrende Touch lampe

January 28

Hvordan man kan lave en flimrende Touch lampe

Fri for mekaniske switche, touch belysning indeholder sensorer, der reagerer på luft, motion og strejf af din hånd. Touch lamper, der bruger forskellige intensiteter--low, medium og høj--har pærer, der flimrer og slukker med forskellige hastigheder. Hastigheden er hurtigere end øjet kan se på høj intensitet men kan operere på halvdelen af antallet af flimrer ved lav intensitet. Du kan se flimmer ved lav intensitet, mens andre ikke vil mærke det. Andre årsager til flimrende lysets touch er strømforbrug fra en anden apparat, en løs pære eller en støvet stikket.

Instruktioner

•Lyt når din touch lys flimrer. Se hvad andre elektriske elementer er opererer på samme tid. Hvis din lys blinker eller flimrer når varmen er tændt, kan strømforbrug fra en anden elektrisk apparat være årsagen. Flytte din lampe til en anden elektrisk kredsløb til at stoppe flimren. Flytte lampen kan også få det fra luften eller motion, der får det til at flimre.

•Tag lampen. Skrue pæren med uret, indtil det er stramt. En løs pære kan forårsage en touch lampe til at blinke.

•Rengør Socketen. Tag lampen, vente på det til cool og fjerne pæren. Tørre socket eller område hvor pæren skruer med et foldet stykke køkkenrulle. En lommelygte vil tillade dig at kontrollere inde socket for støv eller en obstruktion. Fanen inde i midten skal gøre en god forbindelse med udgangen af pæren.

•Tag strømkilden og Skift pæren hvis lyset fortsætter med at flimre. En defekt pære kan være årsagen.

•Ændr andre pærer i rummet. En kompakt fluorescerende lys forstyrrer en touch lampe fordi CFL pærer skabe interferens eller elektronisk støj. Touch belysning er følsomme over for elektronisk støj.

Tips & advarsler

  • En touch lampe på et betongulv kan ikke reagere på berøring, rapporter Touch og glød. Isolering eller pap under lampen kan gøre touch control-funktionen igen.
  • Brug ikke en kompakt fluorescerende pære i en touch lampe fordi touch lys virker med en power control modstand eller thyristor svarende til en lysdæmper. CFL pærer er ikke anbefalet.
  • Tag altid stikket ud din lampe på sokkel før vedligeholdelse.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com