Hvordan man kan lave en Scrach i lædermøbler

February 3

Hvordan man kan lave en Scrach i lædermøbler

Lædermøbler kan blive udsat for mange misbrug, især hvis det er i en husstand fuld af kæledyr og børn. Kæledyr kan ridse læder og børn kan være skødesløs med skarpe genstande i nærheden af møblerne. Hvis dine lædermøbler har lidt fra mindre ridser, kan du muligvis buff ud med enten husstand olier eller en læder conditioning creme.

Instruktioner

•Applicer orange træ olie til bunden. Lejlighed terapi anbefaler også olivenolie. Buff olie i bunden med en vatpind. Gentag flere gange for at mindske synligheden af bunden.

•Applicer en læder balsam til bunden hvis olien er utilstrækkelig. Ifølge Ladies' Home Journal, brug kun en lotion specielt til læder, da det vil medvirke til at erstatte de naturlige olier med lanolin. Buff conditioner med en blød klud og tør overskydende. Gentage det flere gange, hvis det er nødvendigt.

•Mask nogen dele af bunden, som stadig er med sko polsk. Omhyggeligt matche den korrekte skyggen af skocreme til sofaen ved at teste det på en inconspicuous område. Buff skosværte i området ridset med en blød klud.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com