Hvordan man kan lave ridser på døre, indvendige træværk

April 15

Kringlet arbejdede døre på et skab eller garderobe er underlagt bliver ridset fra utilsigtet foranstaltninger truffet af dem, som åbner det--f.eks slående en nøgle mod overfladen eller kanten af en notebook bindemiddel lægges på en hylde. En indvendige bunden på en dør kan foretages "usynlige" for øje ved anvendelse af nogle forsyninger købes på en hardware butik eller hjem og haven butik. Et par hjemmet leveringer vil være behov for så godt.

Instruktioner

•Blow fra bunden og området omkring det med en byge af trykluft. Spray møbler renere på en blød klud. Tør i bunden og området omkring det med den fugtig blød klud, ved hjælp af små cirkulære bevægelser, for 10-15 sekunder.

•Sæt spidsen af en filt-tip møbler touch-up markør, der er så tæt på farven på træet som muligt mod den ene side af bunden og tryk ned. Køre markør over hele længden af scratch og ud i skoven, når anden siden af bunden er nået. Gentag denne procedure en yderligere to gange.

•Undersøg bunden at se hvis det er stadig synlig for øjet. Hvis ja, Gentag proceduren med møbler markør igen, ellers lade døren stå åben, således at den markør maling kan tørre for en dag, før du fortsætter.

•Applicer møbler indsætte voks til et rent kanten med en blød klud. Aftør det område, hvor bunden var med kluden, ved hjælp af små cirkulære bevægelser. Udvide aftørring til at omfatte hele døren - føje ekstra møbler pasta voks til klud efter behov.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com