Hvordan man kan leve i en gammel missil Silo

March 20

En ultimative hjem langt fra masserne, overveje bor i en ombygget missil silo. Bygget på højden af den kolde krig og senere opgivet, er missil baser spredt over hele landet. Kreative fast ejendom udviklere har konvertere missil silo til underjordiske boliger for dem, der længes for en unik hjem beskyttelse og ensomhed. Der er tre primære virksomheder med speciale i silo hjem steder, tilbyder både allerede konverteret silo hjem og websteder for brugerdefinerede konstruktion. Men kommer med tegnebogen åben fordi disse interessante boliger kan koste millioner, om klar-bygget eller at opføre dig selv.

Instruktioner

Kortindgangsdør Silohome, 1900-tallet slotte eller HardenedStructures at se aktuelle missil silo ejendomme til salg.

•Kontrollér med EPA at være sikker på, at webstedet er ikke en af dens Superfund forurening oprydning websteder. Mange missil baser kræve dekontaminering og vil kræve dyre oprydning, før de er beboelige.

•Få egenskaben vurderes. Når du køber et missil silo skal du købe mange hektar ejendom på oppustede værdier.

•Evaluate infrastruktur på ejendommen. De fleste af siloerne er langt fra den slagne vej og har ikke utilities eller spildevand tjenester. Du vil sandsynligvis nødt til at installere generatorer og septiktanke til at give dine egne tjenester.

•Hire en strukturel inspektør for ubebyggede siloer. Nogle siloer er blevet forladt i årtier og måske har strukturelle problemer, herunder stak døre, oversvømmelser, mug og andre dyre spørgsmål.

•Plan til transport og opbevaring. Mange missil websteder er hundredvis af miles fra civilisationen, så du bliver nødt til at forstå din rejse og opbevaring af varer og tjenesteydelser. Nogle silo hjemmesider tilbydes med deres egen flyvepladser.

•Understand livsstil. Selv bor i en underjordisk struktur kan være spændende, forstå, at der bliver ingen windows eller naturligt lys og selv de største siloer er beskedne i størrelse i forhold til mange overjordiske hjem. Silo levende ikke for dem med klaustrofobisk eller depressive tendenser.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com