Hvordan man kan leve med hængekøjer

July 1

Hvordan man kan leve med hængekøjer

Mange gange boligejere må gå på kompromis når du udformer deres indendørs og udendørs rum. Ægtemænd og hustruer, forældre og børn og endda bofæller deler ofte mange mellemrum i et hjem, så tiltalende alle med indretningen er vigtigt. Hvis en person ønsker at tilføje en hængekøje til et af disse områder, kan der opstå en debat. Heldigvis, hængekøjer fås i så mange forskellige former og stilarter, at finde en hver person kan leve med er næsten garanteret.

Instruktioner

•Decide hvilke kvaliteter er vigtigst for dig. Lav en liste over karakteristika din hængekøje bør have. For eksempel, hvis du vil dele din hængekøje med en partner, Bemærk at det skal holde mere end én person.

•Vælg en design og materialer til hængekøje efter hvordan du vil bruge den. Udendørs hængekøjer skal gøres mere holdbare materialer end indendørs hængekøjer, og blødt stof hængekøjer er mere behagelig for nationale handlingsplaner end reb hængekøjer. Afgøre, om du vil have en tie-up hængekøje eller en, der kommer med en stand.

•Vælg en hængekøje, som du finder attraktive. Når du ved hvilke funktioner er vigtige for dig, og hvilken stil du leder efter, har du stadig æstetiske muligheder. Hvis du køber en stof-hængekøje, skal du vælge en farve eller et mønster, der masker godt med dit eksisterende indendørs eller udendørs møbler og indretning.

•Accessorize din hængekøje der passer til dine behov. Kvaster eller beaded trim tilføje ånd til en hængekøje i en part-centreret baghave, mens en all-weather hængekøje pude er et must for en napping reden. Tilbehør kan også føje farve til en neutral-hued stof eller kedelig reb hængekøje.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com