Hvordan man kan male de gangen & tilstødende værelse forskellige farver

January 8

Hvordan man kan male de gangen & tilstødende værelse forskellige farver

Når maleri gangen og tilstødende værelse forskellige farver, gør du en overgang fra det ene rum til næste. Vælg farver, der supplerer hinanden for en glidende overgang mellem rum. Når der er en buegang eller åbne uden trim, følger den samme threshold regel, der bruges til gulvbelægning: Slutfarve på gangen på den anden side af grænsen, så indersiden af archway eller åbning er den samme farve som gangen.

Instruktioner

•Paint på gangen den valgte farve. Male gangen lister og trim den valgte farve, medmindre gangen trim er færdig træ. Hvis trim er færdig træ, tape off kanter med malere tape for at undgå at få maling på trim.

•Paint åbning til det tilstødende rum den samme farve valgt til gangen. Hvis maleri en døråbning casing, bruge den trim farve fra gangen. Hvis du vælger en anden trim farve til det tilstødende værelse, bør denne farve anvendes på støbning inde i stuen kun. Hvis åbningen har ingen trim, maling åbningen med farven valgt for hallway vægge.

•Paint den tilstødende værelse sin valgte farve, der supplerer gangen skygge.

•Brug maler tape til maske fra gangen farven på alle åbninger uden trim, såsom en buegang. Før du anvender malere tape på en malet overflade, overfladen skal være tør ifølge producentens anvisninger eller maling vil skrælle, når du fjerner tapen. Hvis malingen i buegang er tør, men frisk, tryk ikke den maler tape mere end nødvendigt for at få det til at holde sig til buegang.

•Paint nogen trim i det tilstødende værelse i den farve, du vælger for dette værelse. Male kun trim på indersiden af døren den farve valgt til trim på værelset.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com