Hvordan man kan male din Front værelse

February 23

Maleri en front værelse er meget gerne male alle andre rum. Du prep, du maler, det tørrer, du dekorere. Arbejdskrævende, men let ting. Den store forskel mellem maleri en front værelse og male andre værelser på dit hus er farven udvælgelse. Det forreste rum er det første værelse; Det er rum folk ser, når de går af, når de indtaster dit hus, og når du får vist juletræet i en forreste vindue i løbet af ferien. Dette gør farvevalg- og alle andre dekorative finesser-kritisk. Der er mange forskellige typer af farver du kan vælge fra et front værelse, og alle til forskellig virkning. Du skal vælge typen af farve, der passer bedst til dit hus.

Instruktioner

•Strømforbrug i standby uden for forsiden af dit hus og overveje den udvendige maling farve. Selvom du ikke behøver at matche farven på front værelse til farven på hjems ydre, behøver du tager det i betragtning. Hvis du bruger et åbent vindue behandling på alle tidspunkter, farven på det forreste rum og farve af huset vil være klart synlig på tidspunkter som skumringen, når lysene kan være på indersiden, men det udvendige farve af huset er ikke endnu er skjult af mørket. Undgå farver, der aktivt clash, for eksempel, en lys grøn indvendige rum og en mørk kobber udvendigt.

•Paint indre af front værelse i varme farver (rød, orange, gul) til at formidle en følelse af homeyness, familie og intimitet. Køligere farver (blå, grøn, lilla) kan indgyde en følelse af fred og ro. Mørkere farver fungerer bedst i større lokaler, til at gøre værelse føle sig mindre og mere hyggeligt. Lysere farver i små rum kan åbne op i rummet og gøre rummet føler mindre klaustrofobisk.

•Undgå kedelig nuancer som creme og hvid. Hvis du er helt sikker på, du vil have en neutral, vælge en varm neutral som beige, eller en cool og sofistikeret neutral som grå.

•Consider maleri et dekorativt indslag på væggene-især hvis din front værelse eller billedet vinduet er meget stort. Dette kan tage form af en stencileret mønster, kører omkredsen af en døråbning, eller måske en accent væg. Det ville hjælpe med at bryde op i rummet og forhindre farven på dine vægge bliver overvældende.

• Vis off enhver dekorative støbning eller en flot finish som indbyggede reoler ved at male det en separat farve. Forreste værelser er beregnet til at være smarte, så understrege denne kvalitet i din front værelse ved enhver lejlighed.

Tips & advarsler

  • Under forudsætning af din front værelse fører direkte til din hoveddør, kan du kæmpe off mund trafik i maleprocessen. Dette kan gå uden at sige, men bruge latex maling. Det tørrer langt hurtigere end oliemaling. Et vigtigt rum som front værelse vil være næsten funktionsløse i løbet af den tid, det er ved at blive malet, og et program af olie maling kan trække denne tid ud i længere tid end nødvendigt. Tilskynde din familie at fjerne sko, når de passerer gennem rummet, for at undgå rive tarps på gulvet. Spørg familiemedlemmer til at bruge bagdøren under maleri tid, og sætte et skilt på hoveddøren til beder besøgende til at gøre det samme. Derudover ikke male front værelse i perioder med dårligt vejr – som snestorme og uvejr. Familiemedlemmer, der kommer ind i lokalet, våd eller snedækket kunne skabe en rod.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com