Hvordan man kan male din stue væggen rød

May 12

Hvordan man kan male din stue væggen rød

Male din stue røde vil krydre din indretning, men det er ikke så simpelt som at male væggene i en lysere farve. Hvis du ikke korrekt prime væggene, kan din maleri indsats give en pink resultat. Heldigvis, med lidt ekstra indsats og yderligere materialer, du kan male dit værelse rød og være tilfreds med resultaterne af dit arbejde.

Instruktioner

•Spread drop-klude på tilstødende vægge du agter at male gulvet. Uanset hvor omhyggelig du er mens maleri, vil du oprette en maling rod. Drop-klude vil beskytte dit gulv fra maling skader. Du vil også ønsker at flytte eller dække møbler for at forhindre maling katastrofer. Tillægge sokler med malerens tape drop-klude.

•Dæk sokler med malerens tape så at toppe af baseboards dækkes til hvor de mødes på væggen. Ved hjælp af en step stigen, vedhæfte flere maler tape langs loftet hvor det opfylder væggene du ønsker at male. Dette trin forhindrer malingen i at komme på baseboards og loftet.

•Stir den grå primer i spanden med en dyvel eller noget andet du ikke noget imod udsmid eller dækker i paint. Åbne vinduer og døre til at ventilere rummet. Derefter hældes grå primer maling bakke. Roll rullen i primeren, derefter rulle primeren på væggene. Fortsætte med at gøre dette indtil væggene er helt dækket. Brug en pensel til at anvende primer til hjørner og kanter af væggene rullen ikke kan nå. Tillad primer til helt tørt.

•Rengør malerpensel, bakken og rulle med maling opløsningsmidler efter produktets retninger. Skyl dem derefter, i en vask fyldt med sæbevand. Skyl igen under vandhanen med varmt vand. DUP overskydende vand med papirservietter eller rene klude og tillade maleværktøjer til luft tørre.

•Applicer rød maling på væggen på samme måde, du har anvendt primeren. Du skal bruge 2 til 3 frakker af rød maling til ordentlig maling dækning. Hvis, efter du har afsluttet 2 coats af rød, malingen vises endda og dybt farvet, kan du stoppe. Hvis nogle områder er lettere end andre, anvende en tredje frakke. Gøre det muligt malingen til at tørre.

•Rengør penslen, bakken og roller på samme måde du gjorde før og opbevare dem. Fjern den maler tape fra loftet og sokler, så kassér den. Fold drop-klude og gemme dem. Returnere dine møbler til dens korrekte position, sidde på sofaen og nyde dine friske, røde mure.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com