Hvordan man kan male din Tween værelse

October 11

Som dit barn bliver til en tween, ønsker hun at hævde sin uafhængighed ved at have indflydelse på udformningen af sit soveværelse. Male din tween værelse kan give det et nyt udseende uden at det koster en masse penge. Få hende inddraget i processen og designe en tween værelse bliver en sjov, lærerig oplevelse. Før du ændrer alt, Sørg for at tage sig tid til at gøre nogle omhyggelig planlægning, således at alt går glat.

Instruktioner

Respektive med din tween før der træffes nogen beslutninger. Du skal give din tween at tilbyde hendes ideer om, hvordan hun ønsker sit værelse til at se. Give hende frihed til at træffe valg. Det er almindeligt, at tweens for at vælge farver, der er lyse og kan forekomme chokerende i andre dele af huset. Mens du kan være nødvendigt at nedlægge veto mod ideer til omkostningsmæssige årsager, prøv ikke at afvise en idé bare på grund af stilistiske forskelle.

•Vælg en vigtigste farve og accent farve til rummet. Den vigtigste farve vil være omdrejningspunktet for rummet. Du skal bruge markeringsfarver til sokler og vinduesrammer. Hvis du har brug at spare penge, prøv at vælge en farve, der svarer til den aktuelle sengetøj. Ellers kan du nødt til at erstatte at såvel. Maling kort kan hjælpe dig med at finde farver, der ser godt ud sammen.

•Purchase nok maling til at male hele rummet. En online maling lommeregner kan hjælpe dig med at afgøre, hvor meget du skal bruge, eller du kan spørge på maling butikken. Hvis du vil have en unik farve, de fleste maling butikker eller DIY super Centre kan blande en blanding til at matche enhver farve.

•Test et lille område før maleriet hele rummet. Visse former for maling se anderledes ud, når de tørrer. For at undgå dyre fejl, teste et lille område af rummet til at se, hvad maling ser ud, når det er tørt.

•Forbered plads til maleri. Flytte ting ind i midten af rummet eller ud af lokalet. Brug drop klude til at beskytte gulv eller tæppe og dække møblerne. I nærheden af områder, som du ikke ønsker at male, bruge tape.

•Paint værelse. Bruge en rulle til at få et mere jævnt udseende. Spørg din tween til at hjælpe med denne proces.

•Tilføj interesse med decals. Stick-on decals, eller flytbare klistermærker, er en fantastisk måde at tilføje designs for et lille beløb. Vælg typografier, som passer med din tween smag.

Tips & advarsler

  • Prøv ikke at være perfektionist når du maler dit barns værelse, især hvis du gav hende til at hjælpe. Hun kan lave fejl og det er OK. Hvis væggene er allerede en mørk farve, kan du nødt til at male et par lag af en priming maling for at en ny maling farve for at vise.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com