Hvordan man kan male dine vægge lilla

October 17

Hvordan man kan male dine vægge lilla

Male dine vægge lilla er en forholdsvis nem opgave. Du har brug for lilla maling og maleri forsyninger, såsom en maling parabol og pensler. Afhængigt af farven på væggene før du maler, kan primer være påkrævet. Primer forbereder en væg til en mørkere nuance af maling og typisk anvendes, når en væg er bestemt for en lysere farve af maling, der er i øjeblikket på væggen.

Instruktioner

•Vælg dit nuance af lilla på malingen butik. Nuancer spænder fra en soft lavendel til en dyb lilla. Lysere nuancer bidrage til at gøre mindre rum ser større og mørkere nuancer af lilla fungerer godt i moderne rum med masser af naturligt lys. Mørkere nuancer også arbejde som accent vægge. Mellem toner arbejde i både små og store rum.

•Tag bærbare elementer fra rummet. Dække dit gulv og store møbler med gamle tæpper, en plastik tarp eller maling der dækker ark i lærred eller jute. Skru stikkontakt covers, og Anvend maler tape til områder, der ikke vil blive malet.

•Paint hver væg omhyggeligt, og sikre, at hver pelsen er lige og endda. Lad hver frakke af maling tørre grundigt før du tilføjer den næste lag maling. Gentag processen, indtil du har opnået den ønskede rigdom af farver.

•Wait flere dage for at give malingen til at bilægge før du tilføjer gulvprofiler (trim) til gulv og loft område.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com