Hvordan man kan male dit antikke vægge

March 21

Hvordan man kan male dit antikke vægge

Selv hvis dit hjem er helt nyt, kan du bruge faux maleteknikker til at skabe den illusion, at dine vægge er århundreder gamle. Male din antikke vægge ved hjælp af en række enkle teknikker afhængig af det udseende, du ønsker at opnå, da hver teknik vil resultere i en lidt anden tekstur.

Instruktioner

•Anvend en frottage teknik til at skabe et antikt look med dybde. Efter anvender din base farve til væggene og gør det muligt at tørre, anvende faux finish glasur til en del af væggen fra gulv til loft med en rulle. Skåret en strimmel af håndværk papir, lidt smallere end det område, du har anvendt glasur til og længe nok til at nå fra gulv til loft. Krølle papiret i en wad, så flade papiret ud igen. Lay ark papir over glasur og brug tapet sprederen at flade papiret mod væggen. Skræl papir væk fra væggen. Rynker i håndværk papir vil har efterladt en unik konsistens der minder om gårsdagens.

•Farve-vask dine vægge til en blød, subtile antikke væg finish. Male en grundfarve på dine vægge ved hjælp af en rulle. Når grundfarven er tørt, skal du bruge en pensel til at anvende glasur i overlappende diagonal "x" mønstre til en hel væg. Brug en fugtig klud, let dab over glasur, mens det er stadig vådt til at sløre dine penselstrøg.

•Prøv en ragging teknik. Anvende en base maling farve på væggene med en rulle. Når grundfarven er tørret, roll glasur på en sektion af muren. Mens glasuren er stadig våd, skal du bruge en krøllet klud til at skamplet glasur let. Beslutte, om du vil "rag på" eller "rag off" din faux finish glasur. For at "rag på," Brug en fugtig krøllet klud dyppet i glasuren til at anvende produkt på toppen af grundfarven. For at "rag off," anvende glasur med en valse og skamplet vådt glasur med klud til at oprette stoflige mønstre. Anvende glasur til et par kvadratfod af væggen på et tidspunkt og fortsætte med at arbejde i sektioner for at forhindre et område fra tørring før overlappende med friske glasur.

•Sponge dine vægge til en tekstureret udseende. Metoden sponging er nøjagtig den samme som den ragging metode-- men ved hjælp af en havet svamp-- og du kan svamp glasur til eller fra. Sponging glasur på væggen vil give en marmoreret effekt, mens sponging off vil resultere i en subtil mønster. Sponging er en af de nemmeste faux finish teknikker skal kunne udføres, især hvis du let anvende glasur på svamp med en pensel.

•Applicer maling til væggene med en murske af gips. Bruge mindst tre forskellige farver til et mere interessant effekt. Der er ingen grund til at rense murske i mellem maling farver. Denne faux finish teknik fungerer bedst, når maling program er tilfældige og nogle blanding af farver opstår. Plus, kan du let justere den effekt, du får ved hjælp af mere eller mindre i forskellige farver.

Tips & advarsler

  • Bruge mere end én glasur farve til at oprette mere dybde og rigdom til dine faux antikke vægge. Tillad glasurer til tørre mellem programmer.
  • Når ragging eller sponging glasur på eller ned af væggene, omforme rag eller rotere svampen, som du går for at gøre tilfældige mønstre.
  • Ordentligt forberede dit arbejdsområde før maleriet og faux finish vægge. Fjerne møbler fra rummet og beskytte gulve med drop klude. Brug malerens tape til maske trim. Forbered dine vægge af spackling revner og huller, og prime vægge før maling eller glasur.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com