Hvordan man kan male en Accent væg

October 2

Hvordan man kan male en Accent væg

Maleri accent vægge er let, når du bestemme farverne du vil bruge. Dog er regne ud bare hvilken farve der passer til dig værelse en smule arbejde. Vælg farver, der går med indretningen af værelset og bringe rummet sammen mens sensationsprægede opmærksomhed. Accent vægge er beregnet til at være omdrejningspunktet for rummet, eller at henlede opmærksomheden på et andet brændpunkt. Holde dette i tankerne, når du vælger en mur til at fremhæve.

Instruktioner

•Vælg som væg til at male for accent væg. Accent vægge er ofte mindre væggene, så farven ikke overvælde rummet. Vægge uden vinduer og døre arbejde godt, fordi de ikke har noget at bryde op farven. Men hvis rummet allerede har et knudepunkt, som et smukt stykke kunst eller pejs, male væggen bag det en lyse, komplementære farve til at håndhæve omdrejningspunkt.

•Indstil den ønskede for væggen farveskema. Male i en monokromatisk ordningen ved at vælge én farve og male alle vægge i denne farve sortiment. For eksempel, ville en blå monokromatiske farveskema have tre lyse blå vægge og accent væggen som en dristigere blå. En analog farveskema, Vælg to farver, der er naboer på farvehjulet. For eksempel prøve tre bløde gule vægge og en fed orange. Komplementære farve ordninger har en federe effekt og indebærer at vælge farver, der er modsat hinanden på farvehjulet. For eksempel, bløde gule vægge og en lilla accent væg.

•Vælg en maling glans og teknik til accent væg. En skinnende glans gør væggen skiller sig ud mere, da de resterende tre vægge er mat. Også overveje at gøre den accent væg teksturerede eller mønstrede med striber, billeder eller overføringsbilleder. En accent-væg, der har en fed farve og design, såsom en lilla væg med grå fugl decals på det, vil virkelig trække øjet.

•Paint væg ved at rette eventuelle mangler med en gipsvæg sammensatte og sandpapir. Vaske væggen og lad det tørre grundigt. Anvende en tonet primer først og lad det tørre i 36 timer. Følg med malingen farve. Tilføje en anden frakke, hvis det ønskes. Lad det tørre grundigt.

Tips & advarsler

  • Den bedste dag at male er varm og tør. Prøv ikke at male hvis det er meget fugtigt, eller hvis der er en storm kommer.
  • Vaske hænder og pensler med varmt vand umiddelbart efter brug.
  • Hæld ikke overskydende maling ned i afløbet. Kig ind i paint genbrug i dit område. Du kan også være stand til at genbruge maling til andre projekter eller donere det til dit barns skole for drama eller andre projekter.
  • Åbne vinduer og døre til at hjælpe malingen tørre hurtigere. Ventilation vil også holde dig sikker når du maler.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com