Hvordan man kan male en Accent væggen i en kvadratisk stue

March 9

Hvordan man kan male en Accent væggen i en kvadratisk stue

En accent væg kan være middel mod boks-lignende føler en firkantede rum kan have. Ved at tilføje et stænk af farve til rummet, opretter du et naturligt knudepunkt, der dirigerer øjne for tingene i det rum, du ønsker at accent. Male én væg i en firkantede rum med en fed farve kan også skabe en illusion af ændrede Lokalernes dimensioner, henlede opmærksomheden væk fra rummets form og så gæsterne kan fokusere på din indretning i stedet.

Instruktioner

•Der opmærksomhed hvor du ønsker det, ved omhyggeligt at vælge den væg du accent. Bare fordi rummet er kvadratisk betyder ikke alle væggene er lige. Afgøre, hvor rummets naturlige omdrejningspunkt er---en interessant stykke arkitektur, en fed farvet sofa, et moderne kunstværk eller en eksotisk plante--- og accent den nærmeste væg. På den måde dit værelse vil have et klart fokus.

•Vælg malingen farve klogt. Hente inspiration fra et kunstværk, en blomstret mønster i tæppe, en skygge fremhævet i et sofabord eller en anden subtile objekt i rummet. Eller gå til underfundighed af maleri accent væggen et par nuancer mørkere end resten af rummet.

•Match finish af væggen for at resten af rummet. Tingene ser ikke rigtigt hvis du slap på nogle flade maling i et rum, hvor alle de andre mure er blanke.

•Experiment med faux finish, som sponging, ragging eller tør børstning.

•Arrange møbler så det ser nogenlunde symmetrisk langs den accent væg. Dette vil give værelse balance.

•Markér indbygget stykker. Hvis du har et par indbyggede reoler eller andre lignende stykke, male de synlige dele af væggen bag hylderne til at tilføje kreativitet og farve til rummet uden at male en hel væg.

•Mix traditionelle accent mur. Efterlade en umalet 20-tomme hul ned i midten af accent væggen så brug at strip til at hænge billeder lodret. Eller bryde op dimensioner af en kvadratisk plads ved at male to tredjedele af den ene væg, indpakning rundt om hjørnet og maleri en tredjedel af den tilstødende væg.

Tips & advarsler

  • Erstatte en accent væg til et hovedgærde i en lille firkantet soveværelse. Ved at tilføje en fed farve til væg bag sengen, vil du fokusere opmærksomheden på samme måde en hovedgærde vil.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com