Hvordan man kan male en adgang til loft

May 30

Hvordan man kan male en adgang til loft

En adgang loft opstår i et rum, hvor der kræves adgang til det øverste niveau af hjemmet eller bygningen. De er lavet ved at skære et hul i loftet og fjerne en del af drywall tilføjes en måde at fjerne loftet, når adgang til det øverste niveau er nødvendigt. De er ofte lavet af glasfiber, gips eller metal. Når adgang loftet er på plads det kan males for at skabe en sammenhængende udseende til loftet, så området adgang ikke er åbenlyst mærkbar.

Instruktioner

•Brug dine skridt stigen til at nå adgangen panel på dit loft. Fjern døren til panelet ifølge producenten eller carpenter's instruktioner. Da adgang paneler er lavet af forskellige materialer og i forskellige stilarter, er det vigtigt at følge instruktionerne for denne proces.

•Tape øverste kant af væggene fører til loftet ved hjælp af blå maler tape. Sørg for, at kassettebånd godt for at undgå, at malingen drypper ned væggene, når du maler loftet.

•Sæt maling i din maling bakke. Placere adgangspanelet på en flad arbejdsoverflade, dækket med en dråbe klud og male den side, der vender nedad ved hjælp af en pensel eller maling rulle. Vælg en flad maling for at minimere refleksion.

•Sæt en dråbe klud på gulvet og bruge den samme farve maling til at male dit loft. Bruge en paint roller for de fleste af dette projekt, men bruge store pensler, hvor loftet møder vægge for ekstra præcision.

•Tillad adgangspanelet og loft tørre før du tilføjer et ekstra lag til hver. Lad det tørre i 24 timer. Placere adgangspanelet tilbage i åbningen i loftet med malede side vender nedad.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com