Hvordan man kan male en afslappende soveværelse

November 28

Et soveværelse skal tjene som en fredelig oase væk fra dine problemer--et sted, hvor du kan gå i slutningen af dagen og slappe af. Maling farver spiller en vigtig rolle i forbindelse med afslapning, og flere farver kan fremme følelser af ro. Beroligende farver er generelt let og luftig, ikke fed eller lyse.

Instruktioner

•Vælg en afslappende farvepalet. Først skal du beslutte hvilken farvegruppe appellerer til dig mest--kølige toner eller varme toner. Du kan også bruge dine personlige præferencer for dit farvevalg. For eksempel, hvis du er en romantisk person, vælge en lys rosa farve ville være meget passende. Hvis du har en kærlighed til udendørs, ville vælge en lys grøn eller blå at fremmane en følelse af at være udenfor være ideelt. Afslappende farver omfatter lyse blå, lys grøn, elfenben, lys gul, lys pink eller lys lilla. Ideen er, at farven ikke bør lyse eller fed. Røde, appelsiner og levende farver ikke arbejde.

•Vælg den rigtige type maling. En højglans maling er dramatisk og ikke egnet til dette formål. Bruge en mat eller en satin finish til din maling. Paint tekstur er en personlig præference, men typisk, glat er de bedste tekstur for en afslappende følelse.

•Test ud flere forskellige farver. Hjem forbedring og isenkræmmere tilbyder male farveprøver og så godt som maling prøver. Få flere farver der appellerer til dig og anvende disse farver på din væg. Du kan tape op farveprøver eller anvender små mængder af din prøve farver på væggene. Vente flere dage, ser farverne i alle typer af lys, før du finder den, er din favorit.

•Decide hvis du vil male trim i dit soveværelse. Hvis du personligt kan lide udseendet af din eksisterende trim i soveværelset, vil du ikke nødt til at ændre den. Men maleri trim giver rummet en helt ny look. For eksempel, en blød salvie grøn, kombineret med elfenben malet trim giver en beroligende føler for et helt rum. Hvid trim koordinerer fwith afslappende farver i gruppen cool-tone farver.

•Forbered plads til maleri. Fjerne alle møbler fra rummet og fastsætte drop klude til at beskytte dit gulv. Tape off loft kanter, sokler, outlet kasser og vinduesrammer med malerens tape. Brug en fin grade sandpapir til at udjævne væk enhver ru pletter på væggene, så at din maling vil overholde korrekt.

•Applicer en primer til væggene første. Medmindre begyndelsen farve er hvid, skal du bruge en primer på væggene. Dette vil hjælpe dig med at få en korrekt gengivelse af farven og vil forhindre enhver gennemblødning, når du maler. Altid sand før du anvender en maling pels.

•Paint vægge. Brug en maling roller for fleste rum, og børster til at skære omkring kanterne. Påfør et lag og give det mindst seks til otte timer for at tørre. Brug lyse butik lys til at belyse rummet efter den første pels. Dette vil hjælpe dig med at afgøre, om der er nogen steder, der har brug for mere dækning. Om nødvendigt anvende en anden frakke af maling.

•Tilføj fredelige og beroligende tilbehør at koordinere med dit valg af maling farve. Dette vil hjælpe slutte rummet og samle dine hele design. Hænge afslappende kunsttryk, at koordinere med dit væggen farve. Romantisk, og breezy forhæng kan også tilføje en flot finish.

•Tilføj blød belysning til rummet. For yderligere at forbedre den afslappende følelse af rummet, tilføje i blød belysning optioner. Erstat eksisterende lampeskærme med nuancer, der Blødgør lyset eller købe nye lamper. Du vælger soft-lys pærer i lavere wattager vil også hjælpe blødgøre lyset i rummet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com