Hvordan man kan male en aluminium Carport

November 19

Hvordan man kan male en aluminium Carport

Carporte giver begrænset beskyttelse til sådanne ting som biler, både og campingvogne fra vejr elementer. I modsætning til en garage en carport er lukket ikke og har ikke fire vægge. En carport er enten vedlægges en mur af huset eller garage, eller er en fritstående struktur i gården eller indkørsel. Carporte er ofte lavet af aluminium og den malede overflade kan i sidste ende blive forvitret og gamle leder. Mange husejere beslutter at genfremstille deres aluminium carport til en brøkdel af omkostningerne ved at erstatte den.

Instruktioner

•Vælg den rigtige primer og maling. Aluminium oxiderer når de udsættes for luft, og hvis ammoniak-som normalt er en ingrediens i latex maling og primere--kommer i kontakt med oxideret aluminium, vil det skabe en gas. Denne gas vil forårsage små bobler til at danne under malingen. Af denne grund vælge udvendige olie-baserede metal primer, som ikke indeholder ammoniak, for at skabe en barriere mellem aluminium og latex maling. Til maling, skal du vælge udvendige latex maling med den farve og glans finish af dit valg.

•Forbered carport til maleri. Brug en svamp og vand (varmt, hvis det er muligt) til at rense din sidespor. Bruge en mild rengøringsmiddel eller blegemiddel hvis nødvendigt. Du kan også bruge en effekt spændeskive. Brug en metal børste til at skrabe væk enhver gammel maling. Hvis carport er rustne, skal du bruge en oxalsyre for at fjerne. Skyl indtil din carport er helt ren. Lad det tørre et par timer før grunding.

•Prime din aluminium carport. Bland en pint af fortynder og en gallon af udvendige olie-baserede metal primer i en ren spand før grunding. Brug en børste eller små roller til at male på den tyndet ned primer. Lad det tørre efter producentens anvisninger, som regel om 48 timer.

•Paint din carport. Med latex udvendige maling, anvende en frakke af maling ved hjælp af en pensel eller små roller.

Tips & advarsler

  • Prime og male på overskyede dage i stedet for solrige og blæsende dage, så malingen ikke tørre for hurtigt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com