Hvordan man kan male en aluminium veranda Cover

December 8

Proces for at male en aluminium veranda dække--det være sig en permanent fortelt eller en tåre-down struktur--er det samme som maleri nogen andre aluminium produkt. Maleri aluminium er lidt tricky, når sammenlignet med maleri et grundlæggende træ produkt. Oxideret aluminium skaber en gas, når det kommer i kontakt med de fleste maling, og at gas kan forårsage ufuldkommenheder og ustabilitet i den malede overflade, når den anvendes. Du kan arbejde for at forhindre dette, dog, og sætte en dejlig færdig frakke på dit cover.

Instruktioner

•Mix din pulveriseret sæbe i en spand vand og vask det aluminium ansigt med den tunge svamp. Ren aluminium grundigt for at fjerne snavs eller grus. Dette vil mindske chancen for mangler i maling job.

•Wait for aluminium til at tørre helt, før du fortsætter.

•Mix fortynder og maling primer med et forhold på 1 pint af tyndere for hver gallon af primer, derefter anvende primeren på hele overfladen, som du ønsker, malet. Afvente primeren til tørre, før du fortsætter.

•Applicer det første lag maling på PRIMES overfladen af aluminium. Vent til malingen til at tørre og derefter anvende flere frakker efter behov, indtil du opnår en ensartet konsistens og udseende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com