Hvordan man kan male en astronomi vægmaleri

June 25

Hvordan man kan male en astronomi vægmaleri

Et vægmaleri kan omdanne alle beboelsesrum fra et område, der føles almindelige til en, der føler sig positivt magiske. Kalkmalerier fylde et rum med stænk af farve og skildrer langt væk steder og fantastiske tegn eller berømte scener. For astronomi-entusiast, vil en astronomi-tema vægmaleri fremme en interesse i universet og at himlen samt fremme en følelse af undren. Du kan oprette sådan et vægmaleri selv med begrænset kunstnerisk talent.

Instruktioner

•Vælg en astronomi billede, som du gerne vil omdanne til et stort vægmaleri. Åbn papirmagasinet en kopi maskine og glide gennemsigtighed inde. Lave én kopi.

•Sæt overheadprojektor over væggen hvor du ønsker vægmaleriet skal. Placer din gennemsigtighed med trykt billede i sted og projektet det på væggen. Slukke lysene. Juster billedet og projektor, så det er perfekt center.

•Trace det projicerede billede på væggen. Tag dig tid. Du vil højst sandsynligt være beskæftiger sig med små billeder som klynger af stjerner og skal gøre præcis linjer og forsætlig skygge. Arbejde metodisk.

•Squeeze din maling farver på de særskilte områder i din palet. Bland farver, hvis det er nødvendigt. Du bruger din bredere pensel, maling nattehimmel, ved hjælp af en mørk skygge af blå. Skyl af din pensel og farve i resten af billeder med fed, omhyggelig penselstrøg. Bruge det oprindelige billede som en guide.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com