Hvordan man kan måle en Backsplash for keramiske fliser

February 14

Hvordan man kan måle en Backsplash for keramiske fliser

Keramiske fliser backsplashes kan omfatte en bred vifte af farver og stilarter. Uanset om din backsplash vil være dekorativ og fyldt med håndlavede fliser eller mere utilitaristisk med maskinfremstillede fliser i en dækkende farve, er korrekt målinger nøglen til det endelige design. Måling hver sektion af backsplash separat vil tillade dig at gøre forskellige mønstre inden for backsplash samtidig holde målingerne præcise.

Instruktioner

•Separat din backsplash i særskilte sektioner. Hver kørsel af kabinetter bør være et afsnit, mens området bag ovnen, bag vasken og under hvilken som helst Vinduer bør være adskilt.

•Tag målinger af højde og længde af hver sektion i inches. Multiplicer de to målinger sammen for at få det samlede antal kvadrat inches per afsnit af backsplash. Dividere dette tal med 144 til at producere den samlede areal pr. sektion af backsplash.

•Tilføj affald til hver separat afsnit. Sektioner, der har fliser i en lige mønster kræver 5 procent affald, mens sektioner med indviklede eller diagonal mønstre vil kræve 20 procent affald. Læg sammen de endelige tal for hvert afsnit for at få den nøjagtige mængde af samlede firkantede optagelser af keramiske fliser til din backsplash.

•Measure nogen udsat kant af backsplash område hvor en keramisk flise skal en færdig eller bullnose kant i inches. Opdele den samlede måling med 12 for at få antallet af lineære fødderne af bullnose kræves til backsplash.

•Measure dekorative grænser for hvert område separat i inches og kløft med 12 for at få de lineære fødderne af dekorative keramik grænse for hvert afsnit. Læg tallene sammen og tilføje to yderligere fødder skal anvendes som affald til det endelige antal.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com