Hvordan man kan male en betonblok væg

April 3

Hvordan man kan male en betonblok væg

Maleri en betonblok væg tjener to grundlæggende formål. Først er æstetisk. Maleri en betonblok væg en anden farve end dens naturlige grå hjælper væggen bedre matcher indretningen af sine omgivelser. Den anden grund er vedligeholdelse. Den malede overflade er lettere at holde ren end de umalede blokke. Nøglen til succes når du maler en blok væg er forberedelse af overfladen. Når blokkene er ordentligt forberedt, den resterende del af jobbet er for det meste om dækker dem med glat, selv frakker af primer og maling.

Instruktioner

•Tag løs eller peeling paint fra blokke. Skrabe løs maling væk med en spartel og derefter krat området med en stålbørste.

•Rengør overfladen af blok væg. Brug postevand til ophæve snavs og debris. Bruge en sure murværk renere at fjerne noget hvidt pulver på de konkrete blokke fra efflorescence forårsaget af salte og frie alkalier leecher fra blok interiør. Skrub pulver væk med et krat pensel og skyl grundigt at fjerne den sure rester. Rense enhver pletter som følge af olie eller fedt indbetalinger ved brug af en løsning, der består af 1 ounce af trinatriumphosphat blandet med 1 kop vand og 1 kop baby pulver blandes til en pasta. Spred pasta på pletten, lad det tørre og derefter skrabe pastaen og olie væk.

•Measure areal af væggen for at bestemme mængden af maling havde brug for. Start ved måling af længden og højden af væggen, derefter Multiplicer målinger for at få de firkantede optagelser. Køb 1 gallon af maling for hver 200 kvadratfod af vægplads. Hvis maleri split-face betonblokke, slags med den ru overflade snarere end glat, derefter købe 1 gallon af maling for hver 100 kvadratfod af vægplads. Køb den maling, du anvender på vægge, ved hjælp af væg måling til at bestemme mængden af maling. Størrelsen vil variere alt efter maling fabrikanten. Køb akryl eller elastomere maling til en langvarig overflade i farve efter eget valg.

•Applicer et lag primer til umalet blokke til at udfylde porerne og giver en selv-farvet overflade til grundmaling af maling. Hæld primeren i en malers bakke og bruge en maling rulle gælde maling for blok overflade. Paint roller bør have en ¾-tommer nap for glat blok dækning og 1 1/4-inch nap for split-blok skik. Anvende primeren til blokke med glat selv passerer. Rul primeren på fast, at trykke på det dybt ind i porerne i blokke. Arbejde i lodrette linjer, når du anvender primer, at tage sig til at dække overfladen helt. Tillad primer tørre gang foreslået af maling fabrikanten.

•Caulk enhver ekspansionsled og omkring hvilken som helst Vinduer eller døre beliggende på væggen. Måle længden og bredden af ekspansion fælles og derefter skære en tube af skum backer stang til at passe. Bruge backer stangen lidt tykkere end ekspansion fælles, således at det kan udvide og kontrakt med ændringer i temperatur. Stuff backer stang ind i ekspansion fælles, forlader en plads af mellem 1/2 til 3/4 tommer fra toppen af stangen og overfladen af blok væg. Fyld rummet med polyurethan fugemasse. Niveau fugemasse på overfladen af væggen med en plastikske dyppet i mineralske spiritus til at udjævne fugemasse. Anvende elastomere caulking omkring kanterne af vinduer og døre. Placer en perle af caulking langs sømmen mellem døren eller vinduet og blokke. Glat overfladen af caulking med en våd finger. Tillad caulking tørre i to timer før du fortsætter.

•Applicer slutpuds elastomere eller akryl maling ved hjælp af den samme proces som primer-program. Dække væggen helt, rullende på et jævnt lag af maling. Gøre det muligt malingen til at tørre og undersøge dækningen. Hvis du kan se gennem primeren, eller belægningen er ujævn, anvende en anden frakke af maling og lad det tørre helt.

Tips & advarsler

  • Altid bære gummistøvler, gummihandsker og beskyttelsesbriller, når du arbejder med den sure renere at undgå forbrændinger.
  • Male i et godt ventileret område.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com