Hvordan man kan male en College pige værelse

August 26

College studerende-- eller dem af college alder--ofte graduate fra deres high school indretning. Det er tid til at indrette dit værelse for at afspejle din nye stilling i livet. Universitetsstuderende er typisk forbudt fra male deres kollegieværelse rum vægge, men hvis du bor off-campus, du har mere frihed til at dekorere. Vægfarve er en meget vigtig del af toneangivende for et værelse. Personlige smag, interesse, rummets design, nuværende møbler og udsmykning, og hvad du gør i dit værelse bør alle overvejes når du vælger din maling farve.

Instruktioner

•Paint værelse en svag gul at bringe i lys, gør rummet føler luftige og forstørre rummet. Gul toner som banan-crème arbejde godt med lys-farvede gulve og værelser med lille naturligt lys. Gule også lyser op i rummet, der kan løfte dit humør.

•Brush en lys blå maling skygge på væggen. Lyseblå er en farve, der minder om både himlen og havet. Maling i denne generelle farve familie kan hjælpe dig til at føle sig rolig og afslappet. Du kan også ændre lysstyrken på blå ved at tilføje en grå undertone.

•Tilføj maksimal effekt til vægge med en dragon frugt pink farve. Denne farve vil blive værdsat af en opstemte pige, bare ud af hendes teenage år. Denne nuance af lyserød er ikke kun sjovt men også meget frisk.

•Opret en flittige og sofistikeret føler ved at male væggene en cool neutrale ligesom brunligt grå eller varm beige. Denne farve vil bære dig godt ind i din mere modne voksne år.

•Appeal til din fysiske eller miljømæssige side med en grøn nuance af maling. Hvis du er bekymret om miljøspørgsmål, er grøn maling velegnet for dig. Det giver rummet en jordet tema og understøtter alle natur-relaterede dekorationer. En cool, agurk grøn er mere neutrale, mens en limegrøn er passende for en sjov, fest-pige føler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com