Hvordan man kan måle en Counter Top ansigt for firkantede optagelser

February 22

Regne ud den firkantede optagelser af din bordplader er vigtig, hvis du planlægger at købe nye eller har en entreprenør kommer ændre dem du allerede har. Nogle entreprenører vil faktisk debitere dig til at komme og måle før de gør noget arbejde, så lære at gøre det på egen hånd kan faktisk spare dig for nogle penge. Der findes to grundtyper af bordplader du kan måle: firkantede eller rektangulære og uregelmæssigt formet. Der er forskellige måder at måle for firkantede optagelser afhængig af din counter top form.

Instruktioner

Kvadratiske eller rektangulære bordplader

•Measure bordplade fra front til bag, i inches bredde.

•Measure længden af bordplade fra den ene side til den anden, i inches.

•Anvend en regnemaskine til at formere bredden gange længden. Dele summen af 144 at finde din firkantede optagelser.

Uregelmæssigt formet bordplader

•Find det firkantede optagelser af en trapez-formede bordplade, (en, der ligner en trekant med spidsen afskåret) ved at måle den lange side i inches, måling af den korte side i inches og derefter måle længden mellem dem i inches. På lommeregneren, dividere længden med 2 og skrive det. Derefter tilsættes målingerne fra de lange og korte sider sammen, og nedskrive svaret. Nu Multiplicer de to svar du skrev ned sammen, dividere denne total med 144, og du har din firkantede optagelser.

•Measure længden af bunden af en trekantet bordplade i inches, dividere det med 2, og Skriv svaret ned. Derefter finde den længste punkt af bordplade og måle længden fra bunden til toppen i inches. Multiplicere længden med det svar, du skrev til basen divideret med 2, og kløften af 144.

•Figure ud de firkantede optagelser for en runde bordplade ved at måle den hele længde fra den ene ende til den anden i inches, og derefter dividere det med 2 og skrive det ned. Nu bruge lommeregneren til at multiplicere svaret i sig selv, og derefter multipliceres resultatet med 3,14. Divider svaret med 144 og du har din firkantede optagelser.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com