Hvordan man kan male en dekorativ Birdhouse

November 18

Hvordan man kan male en dekorativ Birdhouse

Maleri en birdhouse er et håndværk projekt, der kan passe til enhver aldersgruppe eller maleri færdighedsniveau. Selv hvis din birdhouse er rent dekorative og ikke funktionel, kan du bruge det til at bringe en arten-inspirerede, haven-tema indretning til en indendørs eller udendørs rum. Det er en god idé at udarbejde et design til din birdhouse. En skitse og farve planer vil hjælpe guide dig gennem maleprocessen.

Instruktioner

•Forbered overfladen af træet. Brug mild sæbe og vand til at fjerne snavs eller støv indefra eller uden for birdhouse. Brug sandpapir til at udjævne eventuelle mangler i træ. Slibning anbefales til alle materialer, du planlægger at maling, herunder plast eller metal. Dette vil slibe tekstur for at hjælpe malingen overholde uden skår. Brug malerens tape til at dække alle områder på den birdhouse, som du ikke ønsker at male.

•Paint på indersiden af birdhouse supplement til dit design. For eksempel vil en kontrasterende skygge uden for udformningen af birdhouse tilføje en pop af farve og dybde til design. Dette anbefales kun hvis du vil aldrig bruge birdhouse udendørs. Fugle vil hakke på maling inde birdhouse, og eventuelle giftige materialer i malingen kunne skader deres helbred.

•Applicer et lag primer til overfladen af birdhouse. Dette vil sikre en jævnt farvede finish på ydersiden. Hvis overfladen er træ, Sørg for at følge retningen af korn at minimere mængden af penselstrøg. Hvis der er ingen synlige korn, blot holde konsekvent retning af dine penselstrøg konsekvent. Anvende en anden eller tredje frakke som nødvendigt.

•Tilføj enhver dekorative trim arbejde til ydersiden af birdhouse. Hvis du ikke har planer om at bruge birdhouse for fugle, kan du varme-lim båndet, glitter eller papir dekorationer som ønsket.

•Seal på ydersiden af birdhouse med en polyurethan finish. Når malingen er tør, anvende finish på samme måde du anvendes maling. Lad det tørre helt inden hængende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com