Hvordan man kan male en dobbeltsidet stakit

May 3

Hvordan man kan male en dobbeltsidet stakit

En hvid eller creme-farvet stakit låner en traditionel og sommerhus-lignende touch til landskabet, tilføje stil og charme til området. Maleri et stakit ikke kun forbedrer dets udseende men også beskytter træet mod naturlige elementer, som ellers få det til at svække, knække eller rådne. Påfør to eller flere lag af maling over hver side af dit stakit til at opnå en solid, fed farve du ønsker. Maleri en hegnet gemmer overskydende omkostninger og giver instant personalisering.

Instruktioner

•Spread en dråbe klud under stakit til at fange støv og dråber af maling, der ellers ville falde på jorden.

•Scrape off gamle stumper af maling fra stakit med en stålbørste. Fat penslen fast og gnid det over overfladen, i retning af kornet af træ. Alternativt, brug en hånd skraber til at trække off stædig sektioner af maling. Undgå at skubbe hovedet af skraberen i træ, men som du kunne ridse overfladen. Når du er færdig med en side, skal du fjerne maling fra anden siden af indhegne.

•Brug en ansigt maske og gnide de for- og bagside overflader af hegnet med en håndholdt sander. Bruge en 80 - eller 100-grus slibning disk til at fjerne skønhedsfejl i skoven og malingen klæbe bedre.

•Dæk overflader af hegnet med en vandafvisende konserveringsmiddel. Anvende konserveringsmiddel over forsiden og tilbage overflader, sider, kanter og områder under hegnet rækværk og indlæg. Forlade konserveringsmiddel tørre grundigt før maleri overfladen.

•Applicer træ primer til hegnet. Start fra et hjørne på forsiden af hegnet og arbejde til slutningen af den samme side. Når du er færdig, flytter til bagsiden af hegnet og fortsætte priming træ, indtil du når til slutningen af hegnet linje. Dække alle træ overflader, herunder vagtposter, vandrette skinner Stokke der er tilsluttet og stillinger. Forlade primer tørre grundigt.

•Applicer en frakke af eksteriør-grade latex maling til hegnet. Udgangspunkt i et hjørne af forreste del af hegnet, anvende maling med en pensel eller rulle eller sprøjte det over træ overflade, flytte din arm støt i en up-and-down bevægelse at levere komplet dækning. Hvis du bruger spraymaling, læse etiketten instruktioner for den mindste afstand mellem træets overflade og spraydåse. Bevæge sig i retning af træets årer og tørre malingen drypper på metal skruer eller skruer straks ved hjælp af en klud.

•Flyt til bagsiden af stakit og fortsætte med at anvende maling over vagtposter, indlæg og gelændere, indtil du fuldfører hegnet linje. Lad malingen tørre grundigt før du anvender en anden frakke.

•Undersøg begge sider af stakit når du ansøger slutpuds om nogen steder du gik glip af. Touch-up små mellemrum mellem Stokke med en lille pensel.

Tips & advarsler

  • Bruge en bredere rulle eller pensel når priming eller male vagtposter og en mindre én for deres kanter og rum mellem tilstødende vagtposter.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com