Hvordan man kan måle en elmåler

January 27

Hvordan man kan måle en elmåler

En elmåler måler mængden af elektricitet du forbruger i dit hjem og måleraflæsning bestemmer det beløb, du betaler for dit el-forbrug baseret på kilowatt-timer. Elektriske meter er generelt præcis og sjældent laver fejl. Men hvis du synes at din elregning er usædvanlig høj, og du ikke kan finde en fornuftig forklaring, så måle måleren selv.

Instruktioner

•Drej off alle elektriske apparater i dit hjem, selvom du ikke behøver at bekymre sig om radio vækkeure eller lignende varer, meget lav-forbrug. Tag så mange elementer som muligt eller slå dem fra ved stikkontakten. Husk at slukke køleskabe og frysere, men ikke åbne døre, indtil du tænder dem igen.

•Åbn dækslet elmåler boks. Bruge en pen og papir og skrive ned måleraflæsning. Din måleren kan være digitalt eller analogt. Hvis det er digital, så skal du blot skrive ned de cifre, der vises. For eksempel, det kan læse 36000.00, men du behøver kun at bemærke tal op til decimaltegnet, så skriv ned 36000, hvilket betyder, at da måleren blev monteret, 36.000 kilowatt elektricitet har været brugt. Hvis din meter er anologue, så har det indivdual ringer. Arbejder fra venstre til tværs igennem ringer nedskrive antallet lavere end hvor hånden om skiven er placeret. Tænk om en anologue ur ansigt hvor hånden på uret er mellem nummer 4 og 5, så brug den laveste antal, som i dette eksempel er 4. Gør dette for alle skiver, men de sidste to ringer til højre kan ignoreres, det samme som de sidste to cifre på et digitalt display meter.

•Vælg en elektrisk element i dit hjem, der bruger en masse af elektrisk energi. Det skal være noget, der vil fungere hele tiden for en nærmere fastsat periode, så noget lignende en vaskemaskine ikke er egnet som det anvender varierende mængder af elektricitet i løbet af sin vask cyklus. Noget som en tørretumbler er god, fordi når det er aktiveret, det fungerer for en nærmere fastsat periode, og du behøver ikke at spilde elektricitet, som du kan tørre dit tøj mens måling måleren.

•Kontrollér etiketten på apparat til at finde ud af effekt. Benytter den hårtørrer som et eksempel, etiketten er tilbøjelige til at sige 1.000 watt eller 1 kW. Dette vedrører mængden elektricitet apparatet bruger i en time.

•Kontrollér en note af tid og tænde apparatet. Lad den fungere for præcis 1 time derefter slukke for apparatet.

•Læs måleren og skrive ned læsning ved siden af den tidligere læsning. Tænde alle de apparater, du slukket tidligere. Vigtigere, huske at tænde køleskab og fryser.

•Subtract første måleraflæsning fra den anden måleraflæsning. Bruge en lommeregner, hvis nødvendigt. Resultatet er lig med den effekt, du har noteret på dit udstyr hvis din el-måler er måle elektricitet korrekt. For eksempel, hvis dit apparat er normeret til 1.000 watt eller 1 kW, så efter en times brug måleraflæsning bør øge af 1.000 eller 1, afhængigt af meter der er monteret. Forvent ikke det at være helt præcis, da der er mange variabler i ligningen. Men hvis du finde måleraflæsning steget over det forventede beløb med mere end omkring 5 procent, du har brug at komme i kontakt med din el-leverandør til at få måleren kontrolleret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com