Hvordan man kan male en farvet stål tag

November 8

Hvordan man kan male en farvet stål tag

Hvis du ikke har råd til at have din metal tag malet professionelt, kan du gøre det selv. Metaltag er nemt og billigt at opretholde, fordi de er sturdy og du kan ændre farve til hvad du vil til enhver tid. Du skal være opmærksom på de specifikke kemikalier, der er i top coat, hvis du ønsker maling til at vare så længe som muligt. Med de rigtige forsyninger og den korrekte procedure, kan du male din metal tag den farve, du gerne uden at bruge en masse penge.

Instruktioner

•Scrape enhver eksisterende, afskalning maling fra metal tag med en spartel. Vær særlig forsigtig ikke at lægge nogen huller i metal. Brug en højtrykspuler fyldt med koldt vand for at fjerne de meget små, stædige flager af maling, der forbliver. Eliminere enhver meldug på overfladen af metallet ved højtryksspuling med varmt vand blandet med blegemiddel og trinatriumphosphat. Tillad overfladen tørre helt.

•Fyld spraymaling maskine med en metal maling primer. Der er særlige maling primere på markedet der er galvaniseret og andre typer af metal, og du kan vælge mellem hvid primer (for lysere farver) eller grå primer (for mørkere farver). Spray en frakke af metal maling primer på metal tag og lad det tørre i mindst to timer. Du kan eventuelt anvende en anden frakke og lad det tørre i to timer. Tom tank på spraymaling maskine, når du er færdig og rense enhver resterende maling med en tyndere lak.

•Fyld spraymaling maskinen med den farve maling, som du har valgt til dit tag. Bruge et mærke af maling, der er specielt lavet til brug på metaltag. Anvende din første frakke, vent mindst 2 timer til det for at tørre og tilføje en anden frakke.

•Spray rydde top coat over malingen til at beskytte den. Sørg for top coat, som du vælger, er lavet for klimaet, som du bor i. Hvis du bor i et tørt klima, er en top coat med silikone alkyd eller akryl urethan bedre egnet til at beskytte din metal tag. Hvis du bor i et område, der er fugtigt eller regnfulde det meste af året, er en top coat med alifatiske urethan nødvendige.

Tips & advarsler

  • Hvis du arbejder på et højt tag, skal du sikre dig selv med en sikkerhedssele til et sikkert sted på taget.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com