Hvordan man kan male en forstuen

January 3

Hvordan man kan male en forstuen

En forstuen er en vigtig del af et hus. Dette er området, hvor gæsterne bliver budt velkommen, og hvor stilen af huset er iscenesat. Fordi gæsterne ofte pause i forstuen er det vigtigt at orkestrere område for at være indbydende og funktionelle samt stilfulde. Loft og lys Armaturet skal være stor nok til direkte lys i hele rummet, og vægge og loft skal være malet i farver, der afspejler din stil og den overordnede stil af huset.

Instruktioner

•Measure dimensioner i forstuen og overføre disse målinger til millimeterpapir. Tegne placeringen af vægge, døre, vinduer, nicher, døre og gulv overgange.

•Tag alt fra posten. Fjern switchplates og stikkontakt covers med en skruetrækker. Tape off trim ved hjælp af en lav tack maler tape og sted en dråbe klud over gulvet.

•Note på siden af din graf papir farven på de faste elementer i rummet. Bemærk ordet farve, metal farve af dørhåndtag og lamper, træ farve, trim farve. Se ind i tilstødende rum og Bemærk de primære farver, der vil være synlig fra posten. Companion eller delte farver er dem, der løber fra et rum til et andet. Dine farver bør forholde sig til eller være fortrolig med disse umiddelbart støder op til dem, både i nærhed og visuelt.

•Indstil hvis din foyeren eller entryway er et naturligt omdrejningspunkt væg. Nogle entryways har en mur, der er parallel til hoveddøren. Dette er den første og mest fremtrædende wall gæsten ser når ind i hjemmet. Som standard, kan dette være en fokal væg. Du kan kun have et kort stykke af væggen og mange døråbninger. Igen, dette ville tvinge din eksisterende væg til at blive en fokal væg. En fokal væg kan males en stærkere farve end tilstødende vægge til at bringe opmærksomhed på væggen.

•Vælg farver ved hjælp af en maling farve fan til både væg og loft farver. Generelt skal du markere tre eller fire farver, så du har sammenligninger. Ofte ser en farve anderledes på en maling chip end på væggene i rummet. Hvis du har en stærk fokale væg, skal du vælge en lidt mørkere farve til mur. Køb prøve maling og maling pletter på vægge og loft til at teste farverne i rummet. Vælg farverne du gerne bedst for rummet.

•Paint loftet første. Generelt bør en loft farve flere nuancer lysere end den primære væggen farve. Dette vil gøre et loft, føler lys og højere. Fortsæt loftet farve ned på væggene af et par inches. Bruge en vinklet pensel til hjørnerne og en rulle for de flade områder.

•Klippe i langs kanterne af loft og trim, omkring afsætningsmuligheder og langs baseboard med væg maling. Male din primære vægfarve først. Brug en pensel til skæring i og en rulle- og bakke for de flade områder af væggen. Male din fokale væg sidst. Skære i første og roll sidst. Mange fokale vægge kræver mere end to frakker af maling. Tillade hver frakke til tørre, før du anvender en anden.

•Paint din trim sidste. Normalt trim er en lys hvid, halvblank maling. Creme farve kan gøre dit trim ser beskidt. Tape off dine kanter at holde maling off din nyligt malede vægge.

Tips & advarsler

  • Dekorere din forstuen i lag. Overveje en område tæppe, bænk eller stol, der er polstret, en træ posttabel med høje og slanke lamper og et par dekorative accenter. Position kunst eller et spejl direkte overfor hoveddøren og finish med en skål med små indpakket slik placeret velkommen gæster.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com