Hvordan man kan male en forvitret laden Look

March 1

En forvitret rød maling kan tilføje en pop af stor farve til enhver design-ordningen. At holde den malede stykke rustikt og antikt udseende vil give det en lurvet chic appel og vil tilføje nogle farve og interesse til din indretning mens stadig blanding med resten af dine møbler. Maleri en forvitret laden udseende, uanset om det er på et skab eller et stykke af møbler, handler om at vælge den rigtige farve rød.

Instruktioner

•Rengør møblet eller kabinet grundigt ved hjælp af en ammoniak-baserede renere. Fjerne al fedt og snavs fra objektets overflade. Rester på stykket vil forstyrre maling job og kan forårsage peeling og boblende maling over tid.

•Sand hele stykke. Brug en palme sander til at gøre det gå hurtigere. Må ikke bekymre dig om at få den slibning helt selv. Du replikere en forvitret look, så slut bør være lidt ufuldkommen. Tørre væk slibning støv med en fugtig klud.

•Stain det hele stykke, med en mørk plet. Valnød er et godt valg for en forvitret laden look. Tør plet på træ med en pensel eller klud. Tør overskydende med en ren klud. Igen, ikke bekymre dig om perfektion. Dette er den farve, der vil bløder igennem malingen farve, når jobbet er fuldført. Tillad pletten til tørre natten over.

•Pour to maling farver til separate beholdere. For en forvitret laden udseende, vil du rød og sort maling. Vælg en god rød, der efterligner en stald. Du kan teste flere farver af røde, før du vælger en endelige farve. Reds med for meget pink eller blå kan ikke give dig det udseende, du ønsker.

•Paint en lille del af stykket med sort maling. Brug en pensel til at anvende malingen jævnt over et overskueligt område. Lad maling hvile i et par minutter. Lige før malingen får tacky, anvende den røde maling over sort.

•Brug en klud, smøre de to maling sammen at blande farverne. Blande farverne vil skabe et virkelig forvitret look. Du skal muligvis praksis denne teknik på et stykke af skrot træ, før du forsøger det på jeres møbel eller kabinet. Gentag grundfarven, top farve og rag proces til at dække hele stykke. Tillad objekt tørre fuldstændigt.

•Mix 4 dele glasur med 1 del sort maling. Du kan tilføje glasur eller maling, indtil du får en konsistens, som du kan lide.

•DIP en klud i glasur blandingen. Anvende glasur til hjørner, sprækker og omkring enhver knopper eller andre detaljer arbejde. Glasuren vil skabe udseendet af årtiers akkumulerede snavs og slid. Arbejde glasur i hjørnerne, indtil du får mængden vejrlig, du kan lide. Tør overskydende. Tillad glasur til tørre.

Tips & advarsler

  • For et mere rustikt udseende, bruge sandpapir eller ståluld på overfladen efter malingen har tørret. Gnid stykke på kanter og hjørner hvor slid ville have fundet sted i år.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com