Hvordan man kan male en gammel Ikea sofabord

December 15

Hvis din træt af de gamle farve eller tone af træ på din Ikea sofabord, kan du ændre det ved at gøre et hjem maling job på bordet. Processen er tredobbelt. Først skal du sand tabellen. Dette har to formål. Det fjerner fast på snavs og sand ud små rifter. Det er også skrammer op laminat, hvis tabellen har det, at skabe korn for at tage malingen. Næste, priming er et must. Primeren sæler sofabordet. Det også skaber en base for maling til at komme og øger overholdelse. Endelig, den nemme del: maleriet.

Instruktioner

•Sand tabellen ved hjælp af stærke strøg af sandpapir. Holde bevæger sig og sand alle overflader lige så. For laminat behøver du ikke at slibe gennem det; et par kraftige passerer på hvert område vil skabe passende tand for primer vedhæftning.

•Paint på ét lag primer. Fortvivl ikke, hvis det ikke er uigennemsigtige. Det er ikke den primer formål. Male i glat strøg. Hold øje for drypper, især omkring hjørner. Hvis du ser et drop, der er tørret, slibe det og knalde en smule af primer på stedet. Lade det tørre, før du fortsætter.

•Paint sofabord med halvblank maling. Male en lys frakke. Halvblank holder mindre pigment end flad finish maling. Du vil næsten helt sikkert har brug for mere end en enkelt pels. Overbelast ikke børste. Brug lys, fejer strøg med en indlæst pensel. Brug fyldigere strøg til at fordele malingen. Afhængigt af din valgte maling farve, den oprindelige farve i Ikea sofabord og overfladen, kan to, tre eller flere frakker være nødvendigt for en uigennemsigtig finish. Ikke haste. En tung pels anvendes for at afslutte jobbet vil være gloppy og sjusket. Tyndere frakker vil producere en mere professionel finish.

Tips & advarsler

  • Denne metode fungerer også for plast, men udelader slibning før primeren. For en metal og glas Ikea sofabord, forsigtigt fjerne glasset, vaske metal med et mildt rengøringsmiddel og prime det med en metal primer. Male det med halvblank maling ved den beskrevne metode.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com