Hvordan man kan male en gammel klaver

February 25

Klaverer er populære familie arvestykker og kan blive videregivet fra generation til generation. De fortsætter med at holde stor affektionsværdi, men udenfor ofte bliver forsømt og slidt op længe før musikken dør. Der er håb for din bedstemors klaver! Giv det et nyt frisk look ved at male det en fin sort eller en varm chokolade brun---sand kanter at holde sin stil og du har selv ikke bare en musikafspiller, men en elegant stykke møbel, der vil vare i generationer fremover.

Instruktioner

•Beskyt dine gulve. Fordi klaverer er meget tunge, du ikke måske har mulighed for at flytte det fra, hvor det allerede er, som er mest sandsynligt din stue. Så lå ned malere plast hele klaver til at beskytte dit gulv, og så være meget forsigtige!

•Tape off alle taster med malerens tape. Dette vil tage dig lidt tid, men husk, at du tape tasterne for at beskytte dem fra malingen. Så vær omhyggelig og grundig med dette trin.

•Fix nogen ridser eller gouges ved at fylde dem med træ kit. Tillad putty tørre fuldstændigt.

•Sand hele klaveret med en 220-sandkorn sandpapir. Det vil groft op træ nok til at gøre det muligt malingen til at tiltræde klaver uden at ridse det. Du kan bruge en elektrisk sander til toppen og siderne, men du kan have at slibe i hånden sværere at nå eller mindre dele såsom musikken rack.

•Aftør off alle støvpartikler forårsaget af slibning med en tack klud. Gå over klaver og nøgler med et vakuum for at sikre, at alle af støvet er renset ud. Vakuum rum samt, da støv sandsynligvis gik overalt som du slebet.

•Begin maleri klaver ved hjælp af en skum børste (dette vil bidrage til at undgå synlige penselstrøg, når malingen tørrer). Anvende ét lag maling på klaver, går i retning af træets årer. Før maleri omkring nøglerne, male toppen af tastaturet låget og tillade tastatur låget tørre fuldstændigt.

•Lightly buff det første lag maling efter det har tørret. Tørres det af med en tack klud. Anvende en anden frakke af maling. Lad det tørre og derefter buff igen. Afhængigt af farven på din maling skal du anvende flere frakker. Hvis du bruger sort maling, vil du har brug for færre frakker af maling end hvis du bruger hvid maling.

•Sand og pletten kanterne af klaver til at give det en mere antikke eller rustikke udseende, hvis ønsket. For at gøre dette, sand med en 220-sandkorn sandpapir, og derefter tørre pletten af dit valg over de slebet kanter, ved hjælp af en 1-tomme skum børste. Tørre pletten af med en gammel t-shirt med maling tyndere på det. Den fortynder vil rense den overskydende pletten af malingen hvor du ikke har slebet. Tillad pletten tørre på de slebet kanter i mindst 3 timer. Pletten vil tillade de slebet kanter at skille sig ud, så det er afgørende, at du vælger en plet, der ikke kolliderer med din maling farve. For eksempel, hvis du maler dit klaver sort og du har slebet kanterne, tør en plet, der er betydeligt lysere end sort, så kanterne skiller sig ud. Hvis du male dit klaver, en hvid eller en creme farve, vælge en plet, der er mørkere i tone, såsom varme brune og røde.

•Brush en lys frakke af olie-baseret polyurethan over toppen. Du vil have dit valg af skær, når du køber polyurethan (matte, satin, semi-glans eller glans). Tillad polyurethan tørre i 24 timer. Anvende en anden frakke, hvis det ønskes.

•Fjern den maler tape fra omkring nøglerne. Med en fugtig klud, og tør nøglerne ned.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com