Hvordan man kan male en gammel Reol hovedgærde

January 23

Reol hovedgærde er pladsbesparende møbler for små soveværelser. Som de bliver ældre, hovedgærdes oprindelige maling og bejdse skaller eller svinder, giver stykket et slidt udseende. Et frisk lag maling anvendes korrekt kan gøre hovedgærdet ser helt nye igen. Mængden af tid brugt forbereder Reol hovedgærde for at male direkte virkninger det endelige resultat. Så, jo mere tid brugt slibning, skinnende og glattere malingen bliver.

Instruktioner

•Paint en gel stripper på hovedgærde reol med en 2-tommer pensel. Maling kun i én retning i stedet for de sædvanlige frem og tilbage bevægelse. Tillad gel stripper til tørre og trænge reol ifølge producentens anvisninger.

•Scrape væk gamle maling eller afslutte fra Reol hovedgærde med en 1 1/2-inch spartel. Hold den spartel i 30-graders vinkel til træ at undgå maerkning det. Ikke tvinge spartel gennem fast på maling eller finish. I stedet går over områder med et stykke af ståluld.

•Dampen en klud med naphtha og tørre Reol hovedgærde overflade for at neutralisere træ. Tør lak tyndere over Reol hovedgærde med en klud. Tillad Reol hovedgærde tørre i 24 timer.

•Sand Reol hovedgærde overflade med en 220-sandkorn sandpapir. Anvende træ spartel i huller eller revner ved hjælp af en 1 1/2-inch spartel. Tillade det træ kit til tørre efter producentens anvisninger, og derefter slibe det glat.

•Pour nogle olie maling i en maling bakke. Brug 2-tommer pensel til at skære i og omkring alle reolen 's indvendige kanter. Dyp en kort lur mohair roller i olie maling. Anvende maling frem og tilbage over Reol hovedgærde hele overfladen. Tillad oliemaling til tørre natten over.

•Spray en smule vand på en lille del af Reol hovedgærde. Let sand den fugtede overflade med 600-grus våd/tør sandpapir. Fugt et andet lille afsnit og sand det. Fortsætte med at arbejde i små sektioner, indtil du har slebet hel Reol hovedgærde. Vent 1-2 timer på overfladen for at tørre. Anvende en anden frakke af oliemaling den samme som den første pels. Tillad den anden frakke til tørre natten over.

• Giv hovedgærde reolen en højglans finish ved at anvende flere frakker af en vandbaseret finish. Tillade hver frakke til tørre at røre før du anvender det næste lag. Bruge en 2-tommer pensel og maling rulle til at anvende finish.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com